Λαρεντζάκης – «Θέλουμε πολύ τη νίκη με τον Ερυθρό Αστέρα»

Λαρεντζάκης – «Θέλουμε πολύ τη νίκη με τον Ερυθρό Αστέρα»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού Ρόδου, ενώ αναφέρθηκε και στο επικείμενο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός πέρασε από τη Ρόδο νικώντας τον Κολοσσό, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να τονίζει στις δηλώσεις του πως οι Ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να σταματήσουν τη δημιουργία των γηπεδούχων.

Ακόμα, ο Έλληνας γκαρντ, αναφέρθηκε και στο επικείμενο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα επισημαίνοντας ότι οι Πειραιώτες θέλουν πολύ τη νίκη.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης:

«Ξέραμε ότι ο Κολοσσός είναι δουλεμένη ομάδα, προσπαθήσαμε να κόψουμε τη δημιουργία τους. Ο Κολοσσός με έχει βοηθήσει πολύ στην καριέρα μου, ο κόουτς είναι πολύ καλός, όπως και η ομάδα».

Για τη Euroleague: «Θέλουμε τη διαδικασία των παιχνιδιών και θέλουμε πολύ τη νίκη με τον Ερυθρό Αστέρα. Μας έλειπε η ενέργεια ο ρυθμός, η ένταση που βγάζαμε και η θέληση για τη νίκη στα προηγούμενα παιχνίδια.

Πρέπει να τα βρούμε με τον Ερυθρό Αστέρα και να επιστρέψουμε στις νίκες. Πρέπει να είμαστε δυνατοί, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να κρατήσουμε αλώβητη την έδρα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ