ΠΑΟΚ – Νέο πρόβλημα με Γκρίφιν

ΠΑΟΚ – Νέο πρόβλημα με Γκρίφιν

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν δεν πρόλαβε καλά-καλά να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και αποχώρησε ξανά από την προπόνηση του ΠΑΟΚ λόγω προβλήματος.

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την εξ αναβολής αναμέτρηση της Τετάρτης (26/1) κόντρα στον Λαύριο, θέλοντας να αφήσει πίσω του την ήττα από την ΑΕΚ.

Στην προπόνηση του διεξήχθη, ο Άρης Λυκογιάννης είδε τον Μάλκολμ Γκρίφιν να μην βγάζει όλο το πρόγραμμα και να αποχωρεί με πρόβλημα στο δεξί πόδι. Ο Αμερικανός δεν πρόλαβε να επιστρέψει για τα καλά στην αγωνιστική δράση και φαίνεται πως η κακοτυχία του χτυπά την… πόρτα.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Με προφανή στόχο την ανασύνταξη της ομάδας και την επιστροφή της σε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και θετικά αποτελέσματα, ξεκίνησε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco αυτή την εβδομάδα, στη διάρκεια της οποίας υπάρχουν δύο πολύ σημαντικά και δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια.

Την Τετάρτη (26/1 στις 17:00) είναι προγραμματισμένος ο εξ αναβολής αγώνας με τον Ιωνικό, ενώ το ερχόμενο Σάββατο το παιχνίδι με το Λαύριο MEGABOLT (29/1 στις 17:00), με το οποίο ξεκινά ο δεύτερος γύρος της Stoiximan Basket League.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ακολούθησε προπόνηση στην οποία δόθηκε έμφαση στην τακτική. Στη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δεξί πόδι ο Malcolm Griffin.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται με προπόνηση στο PAOK Sports Arena το πρωί της Τρίτης, ενώ αμέσως μετά είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ