Πέρι: Αποχαιρέτησε μέσω Instagram τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους

Πέρι: Αποχαιρέτησε μέσω Instagram τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους

O Κέντρικ Πέρι με μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να ευχαριστήσει τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους της ομάδας.

Ο Κέντρικ Πέρι εδώ και λίγες μέρες αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Παναθηναϊκού και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπουντούτσνοστ.

Ο Αμερικανός γκαρντ μετά από την εισήγηση του Δημήτρη Πρίφτη αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα, ενώ την θέση του θα καλύψει ο νεοαποκτηθείς Γιόβιτς.

Ο Πέρι έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσω της οποίας ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους του, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα στην πρώην, πλέον, ομάδα του εν όψει της συνέχειας.

Αναλυτικά το μήνυμα του Πέρι: 

«Το ότι οι τελευταίες μέρες ήταν γεμάτες συναισθήματα, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό και την πόλη της Αθήνας που έκαναν εμένα και την Άμπερ να νιώσουμε ευπρόσδεκτοι. Αν και δεν είμασταν μαζί για πολύ καιρό, είμαι ευγνώμον για την ευκαιρία που μου δόθηκε και τις αναμνήσεις, ενώ εύχομαι τα καλύτερα στους πρώην συμπαίκτες μου και το τον σύλλογο γενικότερα. Για την Μπουντούτσνοστ, είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάω αυτό το ταξίδι στην καριέρα μου και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα και να συμβάλω σε επιτυχίες και νίκες. Πάμε!»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ