Ρογκαβόπουλος: «Σε φόρμα το Περιστέρι, να καταθέσουμε ό,τι έχουμε στο παρκέ για τη νίκη»

Ρογκαβόπουλος: «Σε φόρμα το Περιστέρι, να καταθέσουμε ό,τι έχουμε στο παρκέ για τη νίκη»

Οι δηλώσεις του Νίκου Ρογκαβόπουλου μια μέρα πριν την αναμέτρηση του Προμηθέα με το Περιστέρι

Αύριο Κυριακή (30/1) ο Προμηθέας Πάτρας θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος εξήγησε μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ το τι ακριβώς πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ρογκαβόπουλος στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Μετά από μια εβδομάδα ξεκούρασης λόγω του ρεπό που είχαμε, επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση στην Stoiximan Βasket League. Ο πρώτος γύρος που πέρασε μας άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Δεν είναι μικρό επίτευγμα με συμπληρωμένο το μισό του πρωταθλήματος να βρίσκεσαι στην 3η θέση της βαθμολογίας με 8 νίκες σε 12 παιχνίδια, ωστόσο θεωρώ πως θα μπορούσαμε ενδεχομένως να έχουμε αποφύγει μία-δύο ήττες, καθώς κάποιες φορές δημιουργείται η αίσθηση πως αδικούμε τους εαυτούς μας.

Είμαστε μια ομάδα με πολύ υψηλές βλέψεις, κάτι που θέλουμε να πιστοποιήσουμε και στη συνέχεια της σεζόν. Πιστεύω πως έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε πολύ καλύτερο μπάσκετ και να φέρουμε σπουδαία αποτελέσματα, όμως αυτό θα γίνει μόνο με πάθος και σκληρή δουλειά.

Αυτή την Κυριακή έχουμε μπροστά μας ένα πολύ απαιτητικό ματς απέναντι στο Περιστέρι, μια ομάδα που τη συγκαταλέγω μέσα στις κορυφαίες του πρωταθλήματος και μάλιστα αυτή την περίοδο διανύει περίοδο φόρμας, προερχόμενη από δύο ευρείες νίκες κόντρα σε Λαύριο και ΑΕΚ. Όλοι θυμόμαστε το παιχνίδι του πρώτου γύρου, εκεί που πραγματικά είχε γίνει μια συναρπαστική μάχη και κερδίσαμε στις λεπτομέρειες.

Αντίστοιχης δυσκολίας, ίσως και μεγαλύτερης θα είναι και το κυριακάτικο ματς. Πρέπει ο καθένας από μας να καταθέσει ό,τι έχει στο παρκέ για να φτάσουμε στη νίκη, η οποία θα είναι κομβικής σημασίας και θα μας φέρει πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου, του πλεονεκτήματος έδρας στα play offs. Δυστυχώς, λόγω των μέτρων δεν θα μπορέσουν όλοι οι φίλαθλοί μας να βρεθούν στο «Τόφαλος», ελπίζω όμως όσοι είναι στο γήπεδο να μας στηρίξουν και να μας σπρώξουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Τους χρωστάμε μια μεγάλη νίκη και θα παίξουμε και για αυτούς την Κυριακή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ