Παναθηναϊκός – Άρης 103-83: «Σόου» του Νέντοβιτς κόντρα στον Άρη

Παναθηναϊκός – Άρης 103-83: «Σόου» του Νέντοβιτς κόντρα στον Άρη

Έχοντας τον Νεμάνια Νέντοβιτς σε πολύ μεγάλη μέρα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα του Άρη με σκορ 103-83, συνεχίζοντας έτσι τις καλές του εμφανίσεις.

Έχοντας πάρει… φόρα από το ματς κόντρα στην Μπασκόνια, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα του Άρη με σκορ 103-83 στο ΟΑΚΑ, για την 14η αγωνιστική, με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να είναι απολαυστικός ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 28 πόντους.

Οι Πράσινοι είχαν το έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, με τον Άρη να έχει μικρά ξεσπάσματα, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη που τελικά πανηγύρισε τη νίκη και βελτίωσε το ρεκόρ του στο 10-1, με τους Θεσσαλονικείς να πηγαίνουν στο 5-7.

Πέραν του «Νέντο» που ήταν εξαιρετικός, οι Πράσινοι πήραν πολύτιμες βοήθειες από τον Τζέρεμι Έβανς που είχε 17 πόντους, τον Οκάρο Γουάιτ με 16 και τον Λευτέρη Μποχωρίδη με 14. Από την άλλη πλευρά, για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ξεχώρισαν ο Ολιβιέ Χάνλαν με 25 πόντους, ο Τζέιμς Κέλι με 15 και ο Σακούρ Τζούστον με 14.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ δυναμικά με τους Μποχωρίδη και Νέντοβιτς να αναλαμβάνουν το σκοράρισμα, κάνοντας ό,τι θέλουν την άμυνα του Άρη που προσπαθούσε να βρει λύσεις στο πίσω μέρος του παρκέ. Η διαφορά ξεπέρασε τους δέκα πολύ γρήγορα, με τους Κιτρινόμαυρους να κάνουν μια μικρή αντεπίθεση μειώνοντας.

Στη συνέχεια και πάλι η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη με πρωταγωνιστές τους Έβανς και τον Νέντοβιτς που συνέχιζε τον… χαβά του εκτόξευσαν τη διαφορά πάνω από τους είκοσι. Οι Θεσσαλονικείς επέστρεψαν για ακόμα μία φορά, όμως και πάλι ο Παναθηναϊκός με ένα μικρό ξέσπασμα πήγε στα αποδυτήρια στο +21 (54-33).

Οι Πράσινοι συνέχισαν να δείχνουν το καλό τους πρόσωπο και κρατούσαν τη διαφορά πάνω από τους είκοσι. Όμως ο Άρης μπόρεσε να πλησιάσει, με τον Κέλι να βρίσκει ρυθμό μετά το κακό πρώτο μέρος, και φυσικά τον Χάνλαν να συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Άρης έκανε την ύστατη προσπάθεια να επιστρέψει στο ματς, έριξε τη διαφορά κάτω από τους δέκα, όμως δύο μεγάλα σουτ του Σαντ-Ρος και μερικά καλάθια του Έβανς, εκτόξευσαν ξανά το προβάδισμα, για να «κλειδώσει» η νίκη των Πράσινων.

Τα δεκάλεπτα: 29-12, 54-33, 78-65, 103-83.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ