Άρης : «Μέσα» και ο Πουλιανίτης, άπαντες στη διάθεση του Αγγέλου

Άρης : «Μέσα» και ο Πουλιανίτης, άπαντες στη διάθεση του Αγγέλου

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του αυτοκράτορα στην προπόνηση της Τετάρτης, με τον Ελληνα τεχνικό να γνωρίζει όλο και καλύτερα τη νέα του ομάδα.

«Λευκό» απουσιολόγιο έχει ο Βαγγέλης Αγγέλου, προετοιμάζοντας τον Άρη για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (02/04, 18:00, COSMOTESPORT 4HD), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Ελληνας τεχνικός είδε και τον Στέλιο Πουλιανίτη να τίθεται στη διάθεσή του, μετά το πρόβλημα ίωσης που ταλαιπώρησε τον νεαρό πλεμέικερ.
Ετσι ο νέος τεχνικός του αυτοκράτορα είχε όλους τους παίκτες του στην απογευματινή προπόνηση που έγινε την Τετάρτη (28/3).

Να σημειώσουμε ότι το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την προβολή βίντεο.

Μετά τη νίκη επί του Προμηθέα, η αισιοδοξία επέστρεψε και πάλι στις τάξεις της ομάδας, από την πλάτη της οποίας έφυγε ένα σημαντικό βάρος. Βεβαίως ο Αγγέλου είναι ένας τεχνικός που δεν εφησυχάζει, που αρέσκεται στην αυστηρή πειθαρχία και που δουλεύει πολλές ώρες καθημερινά.
Η νίκη αυτή έδωσε την ευκαιρία στον Ελληνα τεχνικό να δουλέψει με μεγαλύτερη ηρεμία τις μέρες αυτές και να γνωρίσει καλύτερα τη νέα του ομάδα.

Άλλωστε και το ματς με τον Παναθηναϊκό προσφέρεται για δοκιμές και έστω κι αν ο Άρης δεν έχει πολλές ελπίδες για τη νίκη, εντούτοις το συγκεκριμένο παιχνίδι έρχεται την κατάλληλη στιγμή, προκειμένου ο Αγγέλου να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ