Basket League: Η Λάρισα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό

Basket League: Η Λάρισα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην Λάρισα την τοπική ομάδα (6/2, 17:00) για την 10η εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League.

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (6/2, 17:00) την Λάρισα για 10η εξ αναβολής αγωνιστική της Basket League, καθώς το παιχνίδι είχε αναβληθεί, λόγω του βεβαρημένου προγράμματος των πράσινων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί που τρέχουν εντός των συνόρων, καθώς προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες στην Εuroleague από την Μονακό εντός έδρας και από την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία στην «διαβολοβδομάδα» της Euroleague. Από την άλλη, η Λάρισα προέρχεται από την βαριά ήττα στη Ρόδο, με την οποία σταμάτησε το καλό της διάστημα με τις τρεις συνεχόμενες νίκες.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θα έχει στην διάθεση του Ιωάννη Παπαπέτρου, όποιος υποβλήθηκε σε επέμβαση την εβδομάδα που πέρασε για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε με την ιγμορίτιδα. Επιπλέον ούτε ο Νεοκλής Αβδάλας θα βρίσκεται στην αποστολή, καθώς έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Τζέρεμι Έβανς στο παιχνίδι. Για την Λάρισα κανονικά στην αποστολή θα βρίσκεται ο Μάριν Μάριτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ