Τρία ματς περιλαμβάνει η 15η αγωνιστική της Basket League

Τρία ματς περιλαμβάνει η 15η αγωνιστική της Basket League

H 15η αγωνιστική της Basket League κάνει πρεμιέρα σήμερα και το πρόγραμμα περιλαμβάνεις τρεις αναμετρήσεις με το ματς της Λάρισας με την ΑΕΚ να ξεχωρίζει.

Πρεμιέρα κάνει σήμερα (12/2) η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League και το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις με τις να δύο να διεξάγονται στις 17:00 και να ξεχωρίσει το ματς της Λάρισας που υποδέχεται την ΑΕΚ στις (20:00).

Η αυλαία της 15ης αγωνιστικής ανοίγει στις 17:00, όπου το Περιστέρι θα υποδεχθεί τον Ηρακλή στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα κόντρα στο Λαύριο και θέλουν την νίκη για να ανέβουν ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ψάχνει την νίκη με στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Επιπλέον την ίδια στην Πάτρα ο τοπικός Απόλλωνας υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου που αποτελεί την εκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι θέλουν ψάχνουν την νίκη, καθώς θέλουν να βρεθούν στην οκτάδα που οδηγεί στα play off, ενώ αντίθετα η ομάδα της Ρόδου θέλει την νίκη για να πλασαριστεί ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας η Λάρισα υποδέχεται την ΑΕΚ στις 20:00 και σίγουρα δεν θα έχει εύκολο έργο, καθώς οι γηπεδούχοι είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα και το απέδειξε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου ηττήθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης πολύ δύσκολα. Η Ένωση θέλει την νίκη σίγουρα για να πάει και με ανεβασμένη ψυχολογία στην Κρήτη την ερχόμενη εβδομάδα για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ