Παπαγεωργίου : «Ανέλαβα με αίσθημα ευθύνης σε μια κρίσιμη στιγμή για τον Άρη»

Παπαγεωργίου : «Ανέλαβα με αίσθημα ευθύνης σε μια κρίσιμη στιγμή για τον Άρη»

Ο Χάρης Παπαγεωργίου μίλησε στον κόσμο του Άρη και δεσμεύτηκε να εργαστεί ούτως ώστε να βρεθεί λύση στα προβλήματα της ομάδας.

Ο Χάρης Παπαγεωργίου ανέλαβε καθήκοντα προέδρου σε μια δύσκολη στιγμή για τον Άρη, με τον παλαίμαχο άσο των «κίτρινων» να απευθύνεται στον κόσμο της ομάδας μέσω βίντεο βίντεο.

Ο Παπαγεωργίου τόνισε τα προβλήματα που υπάρχουν στους Θεσαλλονικείς, αλλά δεσμεύτηκε να εργαστεί για την εύρεση λύσεων και ζήτησε από τον κόσμο του Άρη να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε σε βίντεο-μήνυμα: 

«Η αγαπημένη μας ομάδα είναι εδώ και καιρό σε δεινή θέση. Είναι γνωστά σε όλους τα αγωνιστικά, διοικητικά και οικονομικά προβλήματα του συλλόγου. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή μού έγινε πρόταση/πρόσκληση να αναλάβω την ηγεσία του διοικητικού σχήματος, πράγμα που αποδέχτηκα με υψηλό αίσθημα ευθύνης αντιλαμβανόμενος ότι ο Άρης περνά μια από τις χειρότερες περιόδους της ιστορικής του διαδρομής. Σε όσους με παρακολούθησαν ως ενεργό αθλητή είναι γνωστό ότι δεν φοβάμαι, τουναντίον αναλαμβάνω τις ευθύνες στις πιο κρίσιμες στιγμές. Έτσι και τώρα το κάνω σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται ο σύλλογος. Ο περήφανος λαός του Άρη να είναι σίγουρος πως θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε ο Άρης το συντομότερο δυνατό να ξεπεράσει τα αδιέξοδα. Καλώ, λοιπόν, τους πολυάριθμους φίλους του Άρη να συνεχίσουν να ενισχύουν την ομάδα μας, όπως κάνουν εδώ και δεκαετίες, με τον ίδιο ενθουσιασμό και δυναμικό τρόπο, ώστε να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ