Tόμιτς: «Είπα στους παίκτες μου ότι… θα τους κόψω το ρεπό και αντιδράσαμε»

Tόμιτς: «Είπα στους παίκτες μου ότι… θα τους κόψω το ρεπό και αντιδράσαμε»

Έπειτα από την νίκη της ομάδας του επί του Ηρακλή ο προπονητής του Περιστερίου, Μίλαν Τόμιτς, αποκάλυψε τι είπε στους παίκτες του κι αυτοί έβγαλαν αντίδραση.

Άν και με αρκετό άγχος το Περιστέρι κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ηρακλή με 71-68 για την 15η αγωνιστική της Basket League. Η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς ανένβηκε στο 7-7 και στο 50% και συνέχισε την καλή της πορεία για ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, αποκάλυψε τι ήταν αυτό που είπε στους παίκτες του και αυτοί έβγαλαν αντίδραση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Δεν φοβήθηκα το ματς, το έλεγα και στους παίκτες μου. Ξέρουμε πως σκέφτονται οι παίκτες. Τους έλεγα πως αυτό ειναι από τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια. Ο Ηρακλής δεν έχει να χάσει κάτι κι εμείς έπρεπε να κερδίσουμε. Αυτό ήταν ένα μάθημα, πρέπει να μάθουμε απ’ αυτό και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο».

«Με τα πολλά τρίποντα που είχαμε (σ.σ. 39 εκτελεσμένα) δείξαμε πως δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε στο παιχνίδι. Πρέπει να παίζεις άμυνα πρώτα απ’ όλα. Τους δίνω όμως συγχαρητήρια, γιατί αντιδράσαμε και το έκαναν αυτό όταν τους είπα ότι δεν θα τους δώσω ρεπό τις επόμενες ημέρες», κατέληξε ο Σερβοέλληνας προπονητής του Περιστερίου.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ