Μέξας: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Μέξας: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο Κώστας Μέξας, μίλησε για το ερχόμενο εκτός έδρας ματς του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό (14/2, 17:00) και χαρακτήρισε πολύ δύσκολη την αποστολή της ομάδας του.

Στο ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό (14/2, 17:00) αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας και χαρακτήρισε πολύ δύσκολη την αποστολή της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας: 

«Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, το οποίο δυσκολεύει λίγο παραπάνω η προσπάθεια, που κατέβαλλε η ομάδα, απέναντι στο Περιστέρι, δεδομένου του μικρού rotation και του ρόστερ, που έχουμε. Οι παίκτες μας θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς στο ενεργειακό κομμάτι, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Σίγουρα έχουμε κίνητρο, γιατί παίζουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό κι αυτό από μόνο του πρέπει να αποτελεί κίνητρο για όλους μας. Θα προσπαθήσουμε, με τη μία προπόνηση και την ανάλυση στο video να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί, δεδομένων των συνθηκών. Στόχος είναι ένα κάνουμε ένα βηματάκι μπροστά, όπως έγινε στον αγώνα με το Περιστέρι, με ορίζοντα την επόμενη μέρα και τα παιχνίδια, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ