Παναθηναϊκός: Χαμός στο ΟΑΚΑ με τον Πρίφτη!

Παναθηναϊκός: Χαμός στο ΟΑΚΑ με τον Πρίφτη!

Εξαλλος ο προπονητής του Παναθηναϊκού με την εικόνα του Τριφυλλιού στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Ηρακλή.

Την οργισμένη αντίδραση του Δημήτρη Πρίφτη προκάλεσε η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Ηρακλή, με τον προπονητή του Τριφυλλιού στο 15’ να τα χώνει… άγρια στους παίκτες του και να τον ακούει όλο το ΟΑΚΑ!

Στο 15’ και με τον φωτεινό πίνακα στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις να δείχνει 28-20 υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο Πρίφτης τα έχωσε στους παίκτες του, που δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών του. «Σοβαρευτείτε όλοι σας», φώναξε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, με τις φωνές του να ακούγονται σε όλο το ΟΑΚΑ. Η εικόνα του Τριφυλλιού προκάλεσε την οργή του έμπειρου προπονητή, που έβλεπε την ομάδα του να είναι πίσω στο σκορ από το 2’!

Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν 4-3 στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης και στο 15’ ήταν μπροστά στο σκορ με διαφορά 8 πόντων, με τον Δημήτρη Πρίφτη να είναι έξαλλος με αυτά που έβλεπε να γίνονται στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Ο Γηραιός μάλιστα παρά τις φωνές του Ελληνα τεχνικού, κατάφερε να κλείσει το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 35-32.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ