Μέξας: «Περιμένουμε ακόμα δύο παίκτες να έρθουν»

Μέξας: «Περιμένουμε ακόμα δύο παίκτες να έρθουν»

Ο Κώστας Μέξας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό και τόνισε πως θα έρθουν ακόμη δύο παίκτες το επόμενο διάστημα.

Μετά την ήττα του Ηρακλή από τον Παναθηναϊκό ο Κώστας Μέξας εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την προσπάθεια της ομάδας του και τόνισε πως θα έρθουν ακόμη δύο παίκτες το επόμενο διάστημα.

Όσα είπε ο Μέξας:

«Είναι θετικό το πρόσημο μας από τα δύο παιχνίδια στην Αθήνα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη στο Περιστέρι και να είμαστε ακόμα καλύτερα. Με βάση τα προβλήματα μας, κάναμε πολύ καλή προσπάθεια και εκεί θα πατήσουμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι.

Νομίζω πως έπαιξε στο ρελαντί ο Παναθηναϊκός, ανταποκριθήκαμε στην ενέργεια, είχαμε καλές συνεργασίες και στην άμυνα βγάλαμε κάποια πράγματα που θέλαμε.

Ελπίζω με τις προσθήκες που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες να βάλουμε περισσότερο βάθος και ποιότητα στο ρόστερ μας για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα παρατήσουμε, Ο Ρότεν θα παίξει στο επόμενο παιχνίδι, περιμένουμε ακόμα δύο παίκτες τις επόμενες δύο ημέρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ