Μπόγρης: «Χαίρομαι που συνεργάζομαι με ανθρώπους που δεν έχουν ανασφάλειες επειδή δεν τους έπαιζαν μπάσκετ στο σχολείο»

Μπόγρης: «Χαίρομαι που συνεργάζομαι με ανθρώπους που δεν έχουν ανασφάλειες επειδή δεν τους έπαιζαν μπάσκετ στο σχολείο»

Μιλώντας στη Δημόσια Τηλεόραση, ο Γιώργος Μπόγρης, άφησε σαφέστατες αιχμές για το περιβάλλον που αντιμετώπισε στην ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Μπόγρης παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ΕΡΤ, μιλώντας για το πέρασμά του από το εξωτερικό, αλλά και τη νέα του ομάδα, τον Απόλλωνα Πάτρας.

Ο Έλληνας σέντερ τόνισε πως πλέον, στην ομάδα της Πελοποννήσου, μπορεί και συνεργάζεται με ανθρώπους χωρίς ανασφάλειες και κόμπλεξ, αφήνοντας αιχμές κατά της ΑΕΚ, από την οποία και αποχώρησε προ ολίγων ημερών.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπόγρης:

«Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα και εγώ με την εμπειρία μου μπορώ να ενώσω τις τελείες μέσα στο γήπεδο και να κάνω την ομάδα πιο συνεπή και πιο σκληρή και να μας δώσω το κάτι παραπάνω στη λεπτομέρεια που ίσως χρειάζεται για τα νέα παιδιά της ομάδας.

Ήρθα για να κερδίζω στην Πάτρα, αυτό κάνω σε όλη την καριέρα μου. Αν είμαστε όλοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Το δεξί χέρι μου είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω. Ταλαιπωρήθηκα πολύ. Όταν ήμουν στην ΑΕΚ είχα επιτέλους «λυθεί» και ήμουν στο κομμάτι της ενδυνάμωσης, θεωρώ ότι δεν το πέτυχα, γιατί δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Στα 33 μου το σημαντικότερο πράγμα είναι να συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Στην ΑΕΚ, πέρα από τη διοίκηση δεν το βρήκα, είμαι χαρούμενος που είμαι σε μία ομάδα που έχει ιστορία, έχει κόσμο, ο οποίος την ακολουθεί. Και από εκεί και πέρα, που συνεργάζομαι μετά από χρόνια με έναν προπονητή που έχει παίξει μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο και δεν έχει τις ανασφάλειες και τα κόμπλεξ που μπορεί να έχουν κάποιοι που δεν τους έπαιζαν ούτε στο σχολείο τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ