Δικηγόρος Γιάνκοβιτς : «Αυτοί είναι οι επενδυτές της ΚΑΕ Άρης»

Δικηγόρος Γιάνκοβιτς : «Αυτοί είναι οι επενδυτές της ΚΑΕ Άρης»

Τις εταιρίες που ανέλαβαν τη χρηματοδότηση της ΚΑΕ Άρης και τους οποίους εκπροσωπεί ο Δημήτρης Γουλιέλμος αποκάλυψε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο νομικός σύμβουλος του Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Τους επενδυτές που θα αναλάβουν να χρηματοδοτήσουν την ΚΑΕ Άρης και τους οποίους εκπροσωπεί ο Δημήτρης Γουλιέλμος αποκάλυψε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο δικηγόρος του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, Σωκράτης Λαμπρόπουλος.

Ο κ. Λαμπρόπουλος τοποθετήθηκε επί του θέματος, με αφορμή την αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής των κιτρινόμαυρων που κατέθεσε ο Γιάνκοβιτς.

Όταν λοιπόν η συζήτηση έφτασε στο αν γνωρίζει τους επενδυτές που βρίσκονται στο πλευρό του κ. Γουλιέλμου, υποστήριξε ότι οι δύο εταιρείες που θα επενδύσουν στον αυτοκράτορα, είναι η American Genetics και μία εταιρεία καλλυντικών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ ΦΜ

«Υπάρχει ένα ποσό της τάξης των 107 χιλ. ευρώ από το οποίο έχουμε πάρει μία μόλις δόση. Περιμέναμε 6 μήνες πριν καταθέσουμε προσφυγή. Κάναμε νέα αίτηση το Φεβρουάριο, ο Άρης ζήτησε αναβολή προκειμένου να βρεθεί λύση. Ωστόσο αυτή δεν βρέθηκε με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί κατάπτωση της εγγυητικής.

Το ποσό είναι μεγάλο συνολικά γύρω στις 400 χιλ. Θα πρέπει ο Άρης να καταθέσει νέα εγγυητική μέσα σε 90 ημέρες. Αν δεν το κάνει υπάρχει κίνδυνος να αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Ακόμα και αν καταπέσει αυτή η εγγυητική. Αυτό που είπαμε είναι κάντε μας μία συγκεκριμένη πρόταση. Ο κ. Γουλιέλμος είναι δικηγόρος όπως και εγώ. Ζήτησα να μάθω ποιοι είναι οι επενδυτές και δεν άκουσα κάτι συγκεκριμένο. Η πρόταση είναι να εξοφληθούν οι αθλητές μεταξύ 2 και 4 χρόνων.

Το πρόβλημα δεν είναι η εγγυητική. Ακόμα και να δοθεί προθεσμία πως θα καταφέρει να εξοφλήσει όλα αυτά τα χρέη. Εγώ κατέθεσα μία συγκεκριμένη πρόταση. Αν βρεθεί κάποιος και μας πει ότι τα χρήματα θα δοθούν σε συγκεκριμένες δόσεις τότε θα συμφωνήσουμε. Ένα χρόνο τώρα δεν έχουμε πάρει τίποτα. Ο Γιάνκοβιτς καταλαβαίνει την δύσκολη κατάσταση που υπάρχει στον Άρη, όμως το μόνο που ακούει όλο αυτό το διάστημα είναι αοριστίες. Αν μέχρι τη Δευτέρα υπάρξει διάθεση και τότε και εμείς θα δείξουμε κατανόηση.

Τους επενδυτές δεν τους γνωρίζω. Πιστεύω πως για να τους αναφέρει ο κ. Γουλιέλμος έχει συμφωνήσει μαζί τους και τους εκπροσωπεί. Η μία εταιρεία είναι η American Genetics και μία άλλη με καλλυντικά. Μακάρι να βρεθεί λύση και να ξεπεράσει τα προβλήματά του ο Άρης. Όχι μόνο για εμάς αλλά και για τον κόσμο του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ