Μανωλόπουλος: «Άξιζε στον Αγγελόπουλο μια τέτοια νίκη»

Μανωλόπουλος: «Άξιζε στον Αγγελόπουλο μια τέτοια νίκη»

Για το πόσο πολύ ενδιαφέρεται και ασχολείται ο Μάκης Αγγελόπουλος με την ΑΕΚ, μίλησε ο τεχνικός της Ενωσης.

Ολόψυχα στον Μάκη Αγγελόπουλο, αφιέρωσε τη νίκη-πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου επί του Παναθηναϊκού, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο Ελληνας τεχνικός εξήγησε το πόσο πολλές ώρες ασχολείται με την ΑΕΚ ο διοικητικός της ηγέτης, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι πολλές φορές μιλάει ακόμη και μέχρι τις 3 το πρωί μαζί του για τα θέματα της ομάδας.

«Σε όποιον δουλεύει σκληρά, του αξίζει το καλύτερο. Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Εμείς δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά, όλοι όσοι δουλεύουν για την ΑΕΚ δουλεύουν σκληρά. Η διοίκηση και ιδιαίτερα ο πρόεδρος έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και όχι μόνο οικονομική. Όσο καιρό τον ξέρω είναι πάνω από την ομάδα, ασχολείται με την ομάδα πάρα πολλές ώρες και αν και είναι επιχειρηματίας ασχολείται πιο πολύ με την ΑΕΚ. Υπάρχει καθημερινή επαφή, με εμένα καθημερινά. Μιλάμε 2 και 3 το πρωί. Έχει μεγάλη αγωνία και του άξιζε αυτή η νίκη, του άξιζε η ΑΕΚ να πάει στον τελικό», είπε αρχικά ο Μανωλόπουλος.

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης για την ΑΕΚ: «Είναι πολύ σημαντική νίκη, εννοείται πως υπάρχει συνέχεια σε αυτή την ομάδα. Σίγουρα κάναμε μια τεράστια νίκη, αλλά αν με ρωτούσατε αν η ομάδα είναι έτοιμη θα σας έλεγα ότι δεν είμαστε έτοιμοι, όπως καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη στις αρχές Νοεμβρίου. Θέλουμε πάρα πολύ δουλειά, θέλουμε υπομονή και σιγά-σιγά όλα θα τα φτιάξουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ