Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Είπε… stop με εξώδικο στα media (pic)

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Είπε… stop με εξώδικο στα media (pic)

Η… παρεξήγηση που έγινε με τον Ντούσαν Σάκοτα και τα σχόλιά του σχετικά με την ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά τον ημιτελικό, προκάλεσε την αντίδραση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα έστειλε εξώδικο στα media, μέσω του οποίου ζητά να μην δημοσιεύονται και μην αναπαράγονται πλέον οι αναρτήσεις και τα μηνύματά του στην προσωπική του σελίδα στο Instagram.

«Προσφάτως ενεργοποίησα και διατηρώ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram τον προσωπικό μου λογαριασμό με όνομα «dpg7000″, στον οποίο εκφράζω τις προσωπικές μου απόψεις μία δεδομένη χρονικά στιγμή.

Ενόψει της προστασίας της προσωπικότητάς μου, αλλά και της διαφύλαξης της προσωπικής και ιδιωτικής μου ζωής, ΣΑΣ ΚΑΛΩ να παραλείπετε οποιαδήποτε δημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναφορά σε αναρτήσεις/σχόλια του ως άνω προσωπικού λογαριασμού, σε περίπτωση δε που έχετε ήδη προβεί σε τέτοιες ενέργειες, σας καλώ να διαγράψετε κάθε σχετική δημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναφορά εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών από τη λήψη της παρούσας» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο εξώδικο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ