Σακελλαρίου : «Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μία νίκη… υπέρβασης»

Σακελλαρίου : «Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μία νίκη… υπέρβασης»

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Πανιωνίου με το Λαύριο και τόνισε πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει την ευκαιρία να κάνει μια νίκη... υπέρβασης.

Στην ευκαιρία που έχει ο Πανιώνιος για μια νίκη… υπέρβασης στάθηκε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στο Λάυριο (31/3).

Αναλυτικά όσα έγραψε στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ:

«Το Λαύριο είναι η πιο εξελιγμένη ομάδα στην Α1 κι αυτό ανεβάζει τον συντελεστή δυσκολίας για μας, όμως συνηθίσαμε. Από την πρώτη αγωνιστική μέχρι και την τελευταία, γνωρίζουμε ότι δεν θα έχουμε ούτε ένα εύκολο παιχνίδι. Είμαστε Πανιώνιος κι αυτό τα λέει όλα.

Είμαστε υποχρεωμένοι να παλεύουμε κι όσο έχουμε πιθανότητες παραμονής αυτό το «πρέπει» αποκτά ουσιαστικό νόημα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαλαρώνουμε. Κρατάμε τη βιωματική εμπειρία, τη μετατρέπουμε σε πείρα, κρατάμε όσα κάναμε καλά και πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη, για να φτάσουμε στον στόχο μας.

Είναι αυτονόητο πως μπροστά στον κόσμο μας είμαστε άλλη ομάδα. Όλες οι νίκες που έχουμε κάνει είναι στο «Αρτάκης» κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Έχουμε μπροστά μας μια ευκαιρία να κάνουμε νίκη… υπέρβασης και πάλι. Και μαθηματικά, και πραγματικά μπορούμε να προλάβουμε το τρένο, μπορούμε να κρατήσουμε τον «Ιστορικό» στην κατηγορία.

Κάθε αγώνας είναι τελικός, εμείς το γνωρίζουμε, ο κόσμος το γνωρίζει, δεν έχουμε παρά να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας…

Πότε άλλωστε η λογική νίκησε το πάθος»;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ