Basket League : Από μια αγωνιστική σε Τσούπκοβιτς και Μανωλόπουλο

Basket League : Από μια αγωνιστική σε Τσούπκοβιτς και Μανωλόπουλο

Την τιμωρία μιας αγωνιστικής επέβαλλε ο αθλητικός δικαστής στους Σωτήρη Μανωλόπουλου και Σλάβεν Τσούπκοβιτς για το επεισόδιο που είχαν στο παιχνίδι του Πανιωνίου με την Κύμη.

Τις υπηρεσίες των Σωτήρη Μανωλόπουλου και Σλάβεν Τσούπκοβιτς θα στερηθούν στις προσεχείς αναμετρήσεις τους Κύμη και Πανιώνιος.

Μετά από απόφαση του αθλητικού δικαστή στους δύο παίκτες επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής για το μεταξύ τους επεισόδιο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή αναφέρουν:

«Επιβάλλεται στον κ. Σωτήριο Μανωλόπουλο, καλαθοσφαιριστή της ομάδας της ΚΥΜΗ Γ.Σ. ΚΑΕ, για περίπτωση ανάρμοστης συμπεριφοράς αθλητή προς αντίπαλο αθλητή συνεπεία της οποίας αποβλήθηκε, που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΚΥΜΗ Γ.Σ. ΚΑΕ» και της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.», που διεξήχθη στις 25.03.2018, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας (1) και χρηματικό πρόστιμο χιλίων διακοσίων (1.200,00) ΕΥΡΩ.

Επιβάλλεται στον κ. Cupkovic Slaven, καλαθοσφαιριστή της ομάδας της ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΚΑΕ, για περίπτωση ανάρμοστης συμπεριφοράς αθλητή προς αντίπαλο αθλητή συνεπεία της οποίας αποβλήθηκε, που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΚΥΜΗ Γ.Σ. ΚΑΕ» και της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.», που διεξήχθη στις 25.03.2018, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας (1) και χρηματικό πρόστιμο χιλίων διακοσίων (1.200,00) ΕΥΡΩ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ