Καντζούρης: «Είναι μία ακόμη νίκη μπήκε στο σακούλι, αλλά πρέπει να βρούμε ρυθμό άμεσα»

Καντζούρης: «Είναι μία ακόμη νίκη μπήκε στο σακούλι, αλλά πρέπει να βρούμε ρυθμό άμεσα»

Στον πόλεμο που μαίνεται στην Ουκρανία στάθηκε ο τεχνικός του Κολοσσού, Ηλίας Καντζούρης.

Ο Κολοσσός Ρόδου επικράτησε 77-64 του Άρη κι έκανε σημαντικό βήμα για να βρεθεί στην τετράδα της Stoiximan Basket League. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας της Ρόδου, άφησε στην άκρη το αγωνιστικό και αναφέρθηκε σε όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, αλλά και στο ζήτημα με τον Τίλι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:
– Για τη νίκη επί του Άρη:
 «Δεν είχα στο μυαλό μου να μιλήσω για μπάσκετ τη στιγμή που έχουμε πόλεμο σχεδόν δίπλα μας και καθημερινά σκοτώνονται οικογένειες, αθώοι άνθρωποι και άμαχοι. Δεν έχω καταλάβει γιατί γίνονται αυτά».

– Για την κατάσταση της ομάδας του και τον Τιλί: 
«Η ομάδα είναι εκτός ρυθμού. Είχαμε να παίξουμε τέσσερις εβδομάδες και παράλληλα να αντιμετωπίσουμε προβλήματα στο διάστημα της διακοπής. Δεν έχω στη διάθεσή μου τον Τιλί έπειτα από τέσσερις εβδομάδες κι επειδή έκανε δύο ράμματα. Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν τον έχω στη διάθεσή μου. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Πραγματικά. Αντιμετώπισε μια μόλυνση, βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας αλλά δεν καταλαβαίνω».

– Για την αξία που έχει αυτή η νίκη: «Είναι μία ακόμη νίκη μπήκε στο σακούλι αλλά πρέπει να βρούμε ρυθμό το συντομότερο δυνατό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ