Παναθηναϊκός: Eπτά παίκτες στα «πιτς» εν όψει Περιστερίου

Παναθηναϊκός: Eπτά παίκτες στα «πιτς» εν όψει Περιστερίου

Στις επτά ανέβηκαν οι απουσίες στον Παναθηναϊκό, καθώς στις ήδη υπάρχουσες προστέθηκαν και αυτές των Χάουαρντ Σαντ-Ρος και Λευτέρη Μποχωρίδη.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα (13/3, 20:00) με το Περιστέρι συνεχίζεται μετ’ εμποδίων, καθώς η ομάδα του τριφυλλιού έχει συνολικά επτά απουσίες και όσοι είναι υγιείς προπονήθηκαν ατομικά στη σημερινή προπόνηση (11/3) στο ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός παραμένουν οι δύο αθλητές που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Οι Βασίλης Καββαδάς και Λευτέρης Μαντζούκας ταλαιπωρούνται από ίωση, όπως και ο Χάουαρντ Σαντ Ρος, ο οποίος έχει ανεβάσει και εκείνος πυρετό.

Επιπλέον, ο Στέφαν Γιόβιτς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και δεν μπορεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα της προπόνησης μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες, ενώ νέο πρόβλημα προέκυψε με τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς και θα υποβληθεί άμεσα σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς, αλλά και ενδεχόμενος χρόνος απουσίας του από τα παρκέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ