Σε απόγνωση ο Πρίφτης εν όψει ΣΕΦ

Σε απόγνωση ο Πρίφτης εν όψει ΣΕΦ

Στις πολλές απουσίες που θα έχει ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι του ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Μία σειρά από… πονοκεφάλους έχει να διαχειριστεί ο Δημήτρης Πρίφτης εν όψει του μεγάλου ντέρμπι στο ΣΕΦ.

Ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού στάθηκε στα πολλά προβλήματα του Παναθηναϊκού και ανέφερε πως δεν γνωρίζει πόσους παίκτες θα έχει στη διάθεση του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του «τριφυλλιού»:

«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν δύσκολη και αυτή η βδομάδα. Πολλές δυσκολίες στο να δουλέψουμε και να εμφανιστούμε έτοιμοι. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί είχαν αυτή την προσέγγιση. Είμαι χαρούμενος γιατί έπαιξαν όλα τα παιδιά και οι μικροί, που πήραν λεπτά ευθύνης και όχι σε σημείο που είχαν κριθεί όλα και προχωράμε. Έχουμε πολλά να διαχειριστούμε τώρα, γιατί κάποια παιδιά ταλαιπωρούνται. Και για να είμαι δίκαιος βρήκαμε και το Περιστέρι μετά από αγωνιστική απραξία 20 ημέρων, το οποίο προφανώς παίζει ρόλο για τον αντίπαλο».

Για την κατάσταση των παικτών που λείπουν ενόψει Ολυμπιακού: «Ο Παπαπέτρου δεν θα είναι στο ΣΕΦ. Δεν ήταν ούτε σήμερα εδώ. Δεν έχω ιδέα ποιοι θα είναι. Για παράδειγμα σήμερα το πρωί ο Έβανς είναθ στα πρόθυρα να αρρωστήσει, ίσως δεν θα έπρεπε να έρθει. Ο Μέικον με τον κορωνοϊό βγήκε με μία προπόνηση. Θα δούμε αύριο και τις επόμενες μέρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ