Τόμιτς: «Ο Παναθηναϊκός μας έβγαλε εκτός με την άμυνά του»

Τόμιτς: «Ο Παναθηναϊκός μας έβγαλε εκτός με την άμυνά του»

Στην άμυνα του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Μίλαν Τόμιτς.

Την εξαιρετική άμυνα του Παναθηναϊκού σχολίασε ο Μίλαν Τόμιτς. Ο προπονητής του Περιστερίου, αναφέρθηκε στα λάθη της ομάδας του απέναντι στους «πράσινους» και τόνισε πως η άμυνα που έκανε η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έβγαλε τους παίκτες του εκτός παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτή η διακοπή του πρωταθλήματος που δεν είχαμε καθόλου παιχνίδι, ενώ ήμασταν σε έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό, μας έκανε κακό. Ούτε παίκτες είχαμε στην προπόνηση, ούτε μπορούσαμε να παίξουμε διπλό. Είναι καλό που παίξαμε με τον Παναθηναϊκό πρώτο παιχνίδι μετά από 4 βδομάδες.

Ο Παναθηναϊκός με την άμυνά του μας έβγαλε εκτός από τα plays μας, να επιτεθούμε με αρκετές αλλαγές στα πικ εν ρολ, δεν το διαβάσαμε σωστά και αυτό φαίνεται από το ότι σουτάραμε πιο πολλά τρίποντα από ότι δίποντα. Από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά δεν προσπάθησαν και οι 75 πόντοι από τον Παναθηναϊκό δεν είναι κακοί, ήμασταν καλοί στην άμυνα. Πρέπει να συνεχίσουμε, να δουλέψουμε και έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που είναι πιθανότατα το σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ