Πλήρης απέναντι στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ

Πλήρης απέναντι στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ

Χωρίς προβλήματα θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι ο ΠΑΟΚ.

Με πληρότητα στη σύνθεσή του θα παραταχθεί αύριο (19/3), για τη 18η αγωνιστική της Basket League, απέναντι στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ (16:30, ΕΡΤ3). Ο Αρης Λυκογιάννης έχει στη διάθεσή του όλους τους καλαθοσφαιριστές του, συμπεριλαμβανομένου και του Μάρβιν Τζόουνς, ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία τερματισμού της συνεργασίας του με τον «Δικέφαλο». Το ματς στο «Ανδρέας Παπανδρέου» θα είναι το τελευταίο με την ασπρόμαυρη φανέλα για τον Αμερικανό σέντερ.

Για το παιχνίδι, το οποίο είναι το δεύτερο για τον ΠΑΟΚ τις τελευταίες 40 μέρες (σ.σ. λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, αλλά και του ρεπό που είχαν οι Θεσσαλονικείς για τη 17η ‘στροφή’ της Α1), εκφράστηκε μέσω της επίσημης σελίδας ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Στάθης Νεραντζάκης. Ο βοηθός προπονητή του «Δικεφάλου» τόνισε:

«Η φετινή σεζόν είναι γεμάτη από ειδικές συνθήκες. Πολλές διακοπές, αναβολές, προβλήματα με τον COVID και άλλα θέματα, οπότε είναι κάτι πρωτόγνωρο σαν προπονητική διαδικασία την οποία πρέπει να διαχειριστούμε. Υπάρχει μία ανησυχία για το ρυθμό που θα έχει η ομάδα, αλλά οι προπονήσεις που κάναμε την τελευταία εβδομάδα μας έδειξαν ότι είμαστε σε καλό επίπεδο. Υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα, για να ξεπεράσουμε όλα όσα μας ταλαιπώρησαν. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε τον βαθμό ετοιμότητας που απαιτείται για να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που είχε υψηλούς στόχους από την αρχή και είναι ψηλά στη βαθμολογία. Είναι ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι και θα είναι πολύ σημαντικό να το προσεγγίσουμε αμυντικά και να ελέγξουμε τον ρυθμό του».

Στην αποστολή , η οποία αναχώρησε για την Αθήνα με την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης στο PAOK Sports Arena, συμπεριλήφθηκαν οι παίκτες: Ντιμίτρι Ρίβερς, Αντονι Λι, Φιλ Γκριν, Αντρέας Χριστοδούλου, Τζερμέιν Λοβ, Νίκος Καμαριανός, Ντέιβιντ ΝτιΛίο, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιώργος Καμπερίδης, Μάρβιν Τζόουνς, Βασίλης Τολιόπουλος, Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ