Με Γουίλιαμς, αλλά χωρίς Χάνλαν, Σιδηροηλία απέναντι στο Λαύριο ο Άρης

Με Γουίλιαμς, αλλά χωρίς Χάνλαν, Σιδηροηλία απέναντι στο Λαύριο ο Άρης

Έτοιμος για το παιχνίδι με το Λαύριο ο Άρης που έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ.

Μια προσθήκη και δύο απουσίες, σε σχέση με το τελευταίο νικηφόρο- εντός έδρας- ματς απέναντι στην ΑΕΚ (13/3), θα παραταχθεί αύριο, για τη 18η αγωνιστική της Basket League, στην Αττική, κόντρα στο Λαύριο, ο Αρης (17:00, ERT Sports2).

O Ζίριους Γουίλιαμς, έχοντας ξεπεράσει τη θλάση στη γάμπα που τον ταλαιπώρησε εσχάτως, εξαιτίας της οποίας απουσίασε από τη μάχη με την Ενωση, αλλά και από αυτή στη Ρόδο με τον Κολοσσό (5/3, 16η αγωνιστική), «έβγαλε» (και) σήμερα το πρόγραμμα προπόνησης που έκανε η ομάδα στο Αλεξάνδρειο και υπολογίζεται από τον Γιάννη Καστρίτη. Θεατές από απόσταση της προσπάθειας που θα καταβάλλουν οι «κιτρινόμαυροι» στο παρκέ, αντίθετα, θα είναι οι Ολιβιέ Χάνλαν, Γιάννης Σιδηροηλίας.

Ο Καναδός γκαρντ συνεχίζει την αποθεραπεία του για τη θλάση που υπέστη, με στόχο να προλάβει την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας ( 19η αγωνιστική, 27/03). Ο 20χρονος Ελληνας γκαρντ χρησιμοποιήθηκε στον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ, επιστρέφοντας νωρίτερα από το κανονικό σε δράση- μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για το κάταγμα που υπέστη στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού- με συνέπεια να αποφασίσει ο προπονητής του Αρη να τον προφυλάξει για το αυριανό παιχνίδι.

Εκτός αποστολής έμειναν, ακόμη, οι νεαροί Στέλιος Χαβαλές, Νίκος Γεροκώστας, Φίλιππος Τσαχτσίρας, λόγω των τεσσάρων αγώνων που δίνει από αύριο μέχρι το επόμενο Σάββατο (26/03) η εφηβική ομάδα του Αρη.

Για τη μάχη με το Λαύριο εκφράστηκε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Βαγγέλης Σπυρίδης. Ο βοηθός προπονητή των «κιτρινόμαυρων» τόνισε: «Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ. Τα προβλήματα που έχουμε, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, δε μας αφήνουν να κάνουμε τις προπονήσεις όπως θα θέλαμε, αφού θα λείψουν και απ’ αυτόν τον αγώνα βασικοί παίκτες. Παρ’ όλα αυτά, θα πάμε να παλέψουμε για 40 λεπτά, όπως κάναμε και στο προηγούμενο παιχνίδι Θα πρέπει να ελέγξουμε τον Ρυθμό του αγώνα κ να έχουμε γρήγορες επιστροφές, γιατί το Λαύριο μέσα στην έδρα του θέλει να τρέξει και να πετύχει εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Επίσης πρέπει να περιορίσουμε τα σουτ από την περιφέρεια και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ για να είμαστε ανταγωνιστικοί 40 λεπτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ