Δέδας: «Σε άλλες περιπτώσεις αν χάναμε 20 πόντους από τον Άρη θα μέναμε στη Θεσσαλονίκη»

Δέδας: «Σε άλλες περιπτώσεις αν χάναμε 20 πόντους από τον Άρη θα μέναμε στη Θεσσαλονίκη»

Ο Στέφανος Δέδας μίλησε για την αστάθεια που έχει η ΑΕΚ, τη δύναμη της έδρας ενώ αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις των Ανγκόλα, Λάνγκφορντ και Κόνιαρη.

Η ΑΕΚ άφησε πίσω της τη βαριά ήττα από τον Άρη με το άνετο 92-75 επί του Ιωνικού και ο Στέφανος Δέδας μιλώντας στην ΈΡΤ στάθηκε στη δύναμη που δίνει στην ΑΕΚ η έδρα της. Παράλληλα, ο προπονητής της Ένωσης αναφέρθηκε και στις επιστροφές που περιμένει το επόμενο διάστημα.

Όσα είπε ο Δέδας:

«Από την αρχή της χρονιάς αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Όποιοι είναι διαθέσιμοι θα παίζουν και θα προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Ο κόσμος της ΑΕΚ μάς βοηθά, γιατί εδώ τρέχουμε, πηδάμε και παλεύουμε περισσότερο. Εκτός έδρας δεν είμαστε τόσο καλοί. Πρέπει να κρατηθούμε σε αυτό το επίπεδο της βαθμολογίας και να κάνουμε ένα καλό finish για να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε απλώς μια ομάδα που φορά τη φανέλα της ΑΕΚ. Όταν θα γυρίσουν όλα τα παιδιά θα είμαστε πραγματικά πολύ καλοί. Ο κόσμος καταλαβαίνει τι γίνεται και έχει υπομονή. Σε άλλες περιπτώσεις αν χάναμε 20 πόντους από τον Άρη θα μέναμε στη Θεσσαλονίκη. Από το Δεκέμβριο έχουμε κερδίσει όλα τα ματς στην έδρα μας πλην του Ολυμπιακού, οπότε κάτι δείχνει αυτό», τόνισε ο προπονητής της «Ένωσης».

Για τις επιστροφές που έρχονται: «Ο Κόνιαρης έχει μπει σε προπόνηση με επαφές. Έκανε καλές προπονήσεις, άλλαξε το επίπεδο της ομάδας στην προπόνηση και πιστεύω πως θα παίξει κάποιον χρόνο με τον Κολοσσό. Ο Λάνγκφορντ κάνει τρομερή πρόοδο, έχει χάσει αρκετά κιλά και για τον Ανγκόλα περιμένουμε τις τελευταίες εξετάσεις. Νομίζω σε δύο εβδομάδες θα είναι μέσα στην ομάδα. Πιστεύω πως και ο Γκρίφιν θα είναι εδώ για να παίξει με Κολοσσό. Για να κάνουμε ένα δυνατό finish και να δούμε μια πιο πλήρη ΑΕΚ. Ο Γιώργος Χήνας κάνει τρομερή προσπάθεια να βρούμε λύσεις στην καθημερινότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ