Ζιάγκος : «Βήμα-βήμα θα πετύχουμε τον στόχο μας»

Ζιάγκος : «Βήμα-βήμα θα πετύχουμε τον στόχο μας»

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος στάθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του κόντρα στο Λαύριο και τόνισε πως βήμα-βήμα ο Πανιώνιος θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο του.

Ο Πανιώνιος πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στο Λάυριο (72-71) και ο Βαγγέλης Ζιάγκος στάθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του για την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος .

Παράλληλα, ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως οι «κυανέρυθροι» θα καταφέρουν βήμα-βήμα να πετύχουν το στόχο που έχουν θέσει για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα:

«Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά για τακτικές, αλλά τα παιδιά το ήθελαν πάρα πολύ. Αυτό έκρινε πολλά στην αναμέτρηση.

Κατά διαστήματα πήγαμε καλά, όμως σε κάποια χάσαμε το μυαλό μας. Η ανάπαυλα μας βοήθησε να επιστρέψουμε και να εστιάσουμε εκεί που θέλαμε από την αρχή. Σαφώς όσο περναέι ο καιρός και στην κατάσταση που είμαστε δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια και να πούμε ότι είμαστε αδιάφοροι.

Τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων μας αφορούν. Είναι κλισέ, αλλά προετοιμαζόμαστε μόνο για το επόμενο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος θα βρει τις νίκες που θέλει, σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην επηρεαζόμαστε από τα αποτελέσματα των άλλων. Βήαμ βήμα κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση και με τη βοήθεια του κόσμου θα πετύχει αυτό που θέλει. Από την αρχή του πρώτου γύρου είμαστε αήττητοι στην έδρα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ