Το BAT δικαίωσε τον Ματσιούλις και η ΑΕΚ έφτασε τα 19 ban

Το BAT δικαίωσε τον Ματσιούλις και η ΑΕΚ έφτασε τα 19 ban

Η μήνυση που είχε καταθέσει ο Γιόνας Ματσιούλις κατά της ΑΕΚ, για τη μη καταβολή μισθών του, εκδικάστηκε από το BAT, το οποίο και δικαίωσε τον Λιθουανό, προσθέτοντας ακόμα ένα ban στην Ένωση.

Τα προβλήματα για την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ συνεχίζονται, με τα οικονομικά προβλήματα να κατακλύζουν την ΚΑΕ και την υπόθεση του Γιόνας Ματσιούλις να έρχεται να προσθέσει ακόμα ένα σοβαρό ζήτημα στον… σωρό.

Συγκεκριμένα, ο Λιθουανός πρώην μπασκετμπολίστας της Ένωσης, που πλέον κατέχει τον ρόλο συμβούλου στην ομάδα της πατρίδας του, τη Νεβέζις, είχε καταθέσει μήνυση κατά των «κιτρινόμαυρων» για τη μη καταβολή μισθών κατά τις σεζόν 2019-20 και 2020-21.

Η εν λόγω υπόθεση εκδικάστηκε και το BAT δικαίωσε τον 37χρονο παλαίμαχο παίκτη, προσθέτοντας ακόμα ένα ban στην ΑΕΚ, η οποία πλέον έχει φτάσει τα 19 και παραμένει πρώτη στον κόσμο, με δεύτερη την αργεντίνικη Σαν Λορέντζο που έχει 6.

Ακόμα, η Ένωση θα κληθεί να καλύψει απλήρωτες αμοιβές και προς τον ατζέντη τού παίκτη, Μάριους Ρουτκάουσκας, αλλά και τα δικαστικά έξοδα, καθώς έχασε την υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ