Κάλεσμα της ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού

Κάλεσμα της ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΑΕΚ καλεί τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το κλειστό των Άνω Λιοσίων στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (03/04, 17:00) στα Άνω Λιόσια και με ανακοίνωσή της η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ,

η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει την Κυριακή (03/04, 17:00) τον ΠΑΟ στο ΣΠΙΤΙ μας, στα Άνω Λιόσια, στο πλαίσιο της Βasket League.

H παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ ειδικά σ’ αυτή τη χρονική περίοδο συνιστά αυτονόητη συνθήκη ενώ η κανονική περίοδος πλησιάζει προς το τέλος της. Η Ομάδα μας δοκιμάστηκε στα πολύ δύσκολα. Άντεξε στα ανεπανόρθωτα. Η υπερηφάνεια μας ξεπέρασε και τα υπερανθρώπινα (όρια).

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε στο εξής να διεκδικήσουμε τα περισσότερα και να δημιουργήσουμε στο ΣΠΙΤΙ μας τις προϋποθέσεις για νέες επιτυχίες. Η δυναμική του κόσμου αποτελεί την αδιαμφισβήτητη δύναμή μας γι’ αυτό και επιβάλλεται το Κλειστό μας να γεμίσει για πρώτη φορά στην εφετινή περίοδο. Ούτε ένα εισιτήριο απούλητο. ‘Ηγγικεν η ώρα….

Παράλληλα, θα πρέπει όλοι μαζί να τιμήσουμε τον Α.Σ Πέρα, η Διοίκηση του οποίου ταξιδεύει στη Μητέρα Πατρίδα, για να συνοερτάσουμε μαζί την πρώτη και μεγαλύτερη επιτυχία ελληνικής ομάδας, τα 54 χρονα από την κατάκτηση του πιο τιμημένου τροπαίου όλων των εποχών, του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης του 1968. Τον Α.Σ. Πέρα θα εκπροσωπήσουν ο Πρόεδρος του Τμήματος Μπάσκετ, κ. Στέλιος Μουχλίδης, και ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Ανδρέας Ρομπόπουλος.

Γι’ αυτό τον λόγο, παρακαλούνται οι οπαδοί μας και λόγω της κοσμοσυρροής να σπεύσουν νωρίτερα στο Γήπεδο, προκειμένου για την ευταξία αλλά και τη δική τους διευκόλυνση, αλλά και για παρακολουθήσουν τη βράβευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά την παρουσίαση των Ομάδων.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΛΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ…

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται ηλεκτρονικά.

Τιμές εισιτηρίων: 5, 10,15, 20, 25, 50, 100 ευρώ.

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 14:00 έως και τις 17:20.

– Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Πατήστε ΕΔΩ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekbc.gr, όλο το 24ωρο.

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει τους φίλους της Ομάδας μας και για τα εξής:

– Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν στις 15:00. Η ΑΕΚ ΒC απευθύνει έκκληση για την κατά το δυνατόν πιο έγκαιρη προσέλευση στο OlympicHall των Άνω Λιοσίων, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.

– Οι κάτοχοι εισιτηρίων Διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης Covid-19 κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Για την ηλικιακή ομάδα 13-17 απαιτείται βάσει πρωτοκόλλου πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης, ή βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών, ή rapidtest εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

– Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου (security) θα κάνει χρήση της εφαρμογής covidfree για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια (απλά ή κάρτες διαρκείας), πριν από την είσοδο στις θύρες του Οlympic Hall.

– Η είσοδος για τα παιδιά έως 5 ετών είναι ελεύθερη.

– Οι φίλαθλοι κατά την είσοδο τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας.

– Υποχρεωτική για την αγορά εισιτηρίου είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά / κατοχή της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ