Έφτασε Θεσσαλονίκη και πήγε στο «PAOK Sports Arena» o Ρένφρο

Έφτασε Θεσσαλονίκη και πήγε στο «PAOK Sports Arena» o Ρένφρο

Από το αεροδρόμιο στην Πυλαία ο Νέιτ Ρένφρο που είναι έτοιμος να πιάσει άμεσα δουλειά με τη νέα του ομάδα.

Καταθέτοντας τη διάθεση που τον διακατέχει να προσφέρει άμεσα στον ΠΑΟΚ, έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη για τον «Δικέφαλο» ο Νέιτ Ρένφρο. Ο 26χρονος Αμερικανός φόργουορντ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» κατευθύνθηκε στο «PAOK Sports Arena» για διαδικαστικά της ένταξής του στους «ασπρόμαυρους», όπου είχε και την πρώτη, εκ του σύνεγγυς, επαφή με τον Αρη Λυκογιάννη. Ο Ελληνας τεχνικός, εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, θα τον υπολογίζει στα πλάνα του για το προσεχές, εκτός έδρας, ματς πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Λάρισα (9/4, 21η αγωνιστική).

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και θα ξεκινήσω μία νέα σελίδα στην καριέρα μου. Είμαι σε μία νέα κατάσταση, χαίρομαι που θα βιώσω ένα νέο τρόπο ζωής, μία διαφορετική κουλτούρα, θα γνωρίσω νέους ανθρώπους και θα παίξω μπάσκετ σε μία ομάδα με σημαντική ιστορία. Είχα ένα δύσκολο ταξίδι, αλλά πιστεύω ότι θα το ξεπεράσω και θα βοηθήσω την ομάδα με αυτά που μπορώ να προσφέρω. Να δώσω δηλαδή ενέργεια, να βοηθήσω με την αθλητικότητά μου, κάνοντας αυτά που θέλει ο προπονητής και η ομάδα από εμένα για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα», τόνισε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, με την άφιξή του σε ελληνικό έδαφος, ο Ρένφρο.

Ο ΠΑΟΚ θα είναι η πρώτη, σε επαγγελματικό επίπεδο, συνεργασία για τον τον Αμερικανό σε ευρωπαϊκο έδαφος και μακριά- γενικά- από την πατρίδα του. Ο Ρένφρο, εντούτοις, έχει παίξει φιλικά παιχνίδια σε 4 διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες! Το 2016 με το πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο, επισκέφτηκε την Ευρώπη για φιλικά τεστ σε Γερμανία, Βέλγιο, Γαλλία και δύο χρόνια αργότερα, το καλοκαίρι του 2018, έκανε ακριβώς το ίδιο, για φιλικά του Σαν Φρανσίσκο στην Ιρλανδία.

Ολοκληρώνοντας το πανεπιστήμιο, συνδέθηκε επαγγελματικά με τη θυγατρική ομάδα των Σαν Αντόνιο Σπερς, τους Οστιν Σπερς, στους οποίους αγωνίστηκε την τελευταία διετία. Την πρώτη του σεζόν στην ομάδα, μάλιστα, είχε προπονητή τον άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ, Ματ Νίλσεν. Ο Αυστραλός, ο οποίος θήτευσε στον «Δικέφαλο» την περίοδο 2004-2005, μένει, πλέον, στις ΗΠΑ και αφού κοουτσάρισε την θυγατρική ομάδα των Σπερς, από φέτος είναι στο τεχνικό επιτελείο των «σπιρουνιών», ως ένας από τους συνεργάτες του Γκρεγκ Πόποβιτς.

«Οι Σπερς είναι από τις λίγες ομάδες του ΝΒΑ που αγκαλιάζουν την ομάδα που έχουν στη G League. Είναι υπερήφανοι για την ομάδα τους, την προσέχουν πολύ και αυτό είναι κάτι που το αισθάνθηκα στα δύο χρόνια που ήμουν εκεί. Χαίρομαι που τα ίδια χρώματα έχει και ο ΠΑΟΚ, η νέα μου ομάδα. Ελπίζω ότι θα βρω και εδώ την ίδια ατμόσφαιρα, ήταν μία ευχάριστη έκπληξη το γεγονός ότι ο πρώην προπονητής μου, ο Ματ Νίλσεν, έχει αγωνιστεί εδώ, έστω και αν αυτό συνέβη πριν από πολλά χρόνια», σχολίασε, σχετικά, ο Ρένφρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ