Ζούρος: «Είναι οφθαλμοφανές ότι έχουμε πρόβλημα συνεργασιών και χημείας»

Ζούρος: «Είναι οφθαλμοφανές ότι έχουμε πρόβλημα συνεργασιών και χημείας»

Ο Ηλίας Ζούρος στάθηκε στις δηλώσεις του στην έλλειψη χημείας που έχει η ομάδα του, μετά και τις νέες προσθήκες.

Ο Προμηθέας ηττήθηκε από τον Κολοσσό Ρόδου εκτός έδρας, με τον Ηλία Ζούρο να στέκεται στην έλλειψη χημείας και συνεργασιών που είχε η ομάδα του.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πατρινοί και δεν αφήνουν χρόνο για δουλειά, ενώ μίλησε και για τις δύο νέες προσθήκες.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ηλίας Ζούρος:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού για τη νίκη. Γίνεται μία καλή δουλειά από τον κόουτς Καντζούρη, η ομάδα είναι δεμένη. Παίζουν καλό μπάσκετ και είναι μαχητικοί. Συγχαρητήρια στον κόσμο, ήταν μία ωραία ατμόσφαιρα. Από την πλευρά μας, θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη μαχητικότητά τους, γιατί πάλεψαν.

Από την άλλη, είναι οφθαλμοφανές ότι έχουμε πρόβλημα αυτή την στιγμή συνεργασιών και χημείας. Είχαμε δύο καινούριους παίκτες που ήταν το πρώτο ματς που έπαιξαν, μετά από μία προπόνηση. Έχουμε μεγάλες ελλείψεις, που μας δημιουργούν πρόβλημα στη διάρκεια του παιχνιδιού και στους ψηλούς και στους κοντούς.

Δεν βγαίνει εύκολα το ροτέισον. Αυτό το διάστημα δεν είχαμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε. Ευτυχώς, η διοίκηση ενίσχυσε την ομάδα με δύο παίκτες και αυτό θα μας βοηθήσει να προπονηθούμε καλύτερα και να βρούμε ρυθμό και να γίνουμε ανταγωνιστικοί, όπως ήμασταν πριν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ