Περιστέρι: Απέσυρε την προσφυγή κατά του Ηρακλή

Περιστέρι: Απέσυρε την προσφυγή κατά του Ηρακλή

Το Περιστέρι απέσυρε την προσφυγή του κατά της απόφασης για αφαίρεση βαθμών και όχι αποβολή του Ηρακλή από το πρωτάθλημα.

Το Περιστέρι πήρε την απόφαση να αποσύρει τελικά την προσφυγή που είχε καταθέσει, όπου ζητούσε να τιμωρηθεί ο Ηρακλής με αποβολή από το πρωτάθλημα και όχι με αφαίρεση τριών βαθμών, όπως είχε αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων είχε καταθέσει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή να τιμωρήσει τον Ηρακλή με -3, και όχι με αποβολή από το πρωτάθλημα της Basket League, καθώς υποστήριζαν πως ο αθλητικός νόμος δεν προβλέπει τέτοια ποινή και ζητούσαν εκ νέου την την επανεξέταση της υπόθεσης από το ΑΣΕΑΔ.

Έτσι η ομάδα του Περιστερίου πήρε την απόφαση να βάλει τέλος σε αυτή τη δικαστική διαμάχη πριν καν αρχίσει ουσιαστικά, όπως έγινε γνωστό από το Διοικητικό Συμβούλιο την Δευτέρα 11 Απριλίου.  Πλέον για τον Ηρακλή η μόνη εκκρεμότητα που υπάρχει σε νομικό επίπεδο είναι είναι η προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ για την ίδια υπόθεση, καθώς ζητά να του επιστραφούν οι τρεις βαθμοί που του έχουν αφαιρεθεί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ