Κολόμ: «Έχουμε καλή χημεία όλη τη χρονιά σαν ομάδα, αλλά συνέβησαν πολλά» (vid)

Κολόμ: «Έχουμε καλή χημεία όλη τη χρονιά σαν ομάδα, αλλά συνέβησαν πολλά» (vid)

Ο Κίνο Κολόμ μίλησε για τη φετινή χρονιά της ΑΕΚ και όλα τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει η Ένωση.

Ο Κίνο Κολόμ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν με την ΑΕΚ. Ο Ισπανός γκαρντ που εξελίσσεται σε ηγέτη της Ένωσης, τόνισε πως η Ένωση έχει καλή χημεία σαν ομάδα, αλλά είχε να αντιμετωπίσει και πολλές ατυχίες όλη τη χρονιά.

Μεταξύ άλλων ο Κολόμ είπε:

«Δυστυχώς, είχαμε κάποιες περιόδους που αντιμετωπίσαμε σημαντικές δυσκολίες, ωστόσο οι μεγαλύτερες αφορούσαν εξωαγωνιστικά ζητήματα. Ηταν πράγματα που δεν μπορούσε να ελέγξει κανείς και ομολογουμένως περάσαμε δύσκολες στιγμές, αλλά τώρα τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα. Είμαστε τυχεροί που ως ομάδα έχουμε καλή χημεία όλη τη χρονιά, αλλά συνέβησαν πολλά πράγματα, γι’ αυτό πιστεύω ότι δεν έχουμε φτάσει τις δυνατότητές μας.

Με τον Δέδα δουλέψαμε μαζί ένα χρόνο στην Μπαχτσεσεχίρ και είχαμε καλή επικοινωνία και καλή χημεία. Αυτός ήταν ένας από τους βασικότερους λόγους για να έλθω στην ΑΕΚ, γιατί το στυλ παιχνιδιού του ήταν καλό για μένα, και εδώ στην ΑΕΚ νιώθω σαν στο σπίτι μου. Όλοι είναι τόσο καλοί μαζί μου και με βοηθούν πολύ και τώρα με τον Κούρο Σεγκούρα, που είναι Ισπανός, έχουμε πολύ καλή χημεία και είναι πάντα ωραίο να μιλάμε την ίδια γλώσσα. Παίζει επίσης με το ίδιο στυλ που παίζαμε στην Ισπανία, οπότε για μένα είναι εύκολο να καταλάβω και να επικοινωνήσω με άλλους παίκτες.

Είναι μια περίεργη χρονιά και εμείς με την εθνική Ισπανίας έπρεπε να αντιμετωπίσουμε την Ουκρανία τη στιγμή κατά την οποία ξεκινούσε ο πόλεμος. Ήταν πολύ περίεργο για όλους μας, ωστόσο εδώ στην Ελλάδα νιώθουμε ασφαλείς και όπως είπες, όταν η οικογένεια είναι χαμογελαστή και οι κόρες μου είναι χαρούμενες, όλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ