Παναθηναϊκός: Βόβορας και δυο μεταγραφές…

Παναθηναϊκός: Βόβορας και δυο μεταγραφές…

Ο Γιώργος Βόβορας είναι το φαβορί για τον Παναθηναϊκό, η απόφαση αναμένεται να παρθεί σήμερα, ενώ αναμένονται εκκαθαρίσεις και προσθήκες και στο ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε καρατομήσεις σε όλα τα επίπεδα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, καθώς «τελείωσε» τους Δημήτρη Πρίφτη, Νίκο Παππά, Δημήτρη Διαμαντίδη, Τάκη Τριαντόπουλο. Παράλληλα, προτάθηκε η θέση του γενικού αρχηγού στον Φραγκίσκο Αλβέρτη, ενώ ανέλαβε τεχνικός διευθυντής ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος «τρέχει» και το θέμα του επόμενου προπονητή.

Οι πράσινοι έχουν βγει στην αγορά για τεχνικό και το μεγάλο φαβορί δεν είναι άλλο από τον Γιώργο Βόβορα. Ο Έλληνας κόουτς που την περασμένη σεζόν ξεκίνησε στο τριφύλλι, έχει επαφές με τη διοίκηση και τον Πεδουλάκη και σύμφωνα με πληροφορίες είναι αυτός που θα αναλάβει το δύσκολο έργο να ολοκληρώσει με επιτυχία το φινάλε της φετινής σεζόν.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αλλά στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι ο Βόβορας είναι ο κατάλληλος τη δεδομένη χρονική στιγμή, μιας και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά και μπορεί να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα.

Πέρα από το θέμα του προπονητή πάντως, οι πράσινοι αναμένεται να προχωρήσουν σε εκκαθαρίσεις και στο ρόστερ, μιας και δεν υπάρχει ικανοποίηση για κάποιους παίκτες. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον δυο παικτών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο παίκτες που βρίσκονται κοντά στην πόρτα της εξόδου είναι ο Στέφαν Γιόβιτς και ο Οκάρο Γουάιτ.

Ο Σέρβος γκαρντ που αποκτήθηκε τον Γενάρη δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί παρά ελάχιστα λόγω προβλημάτων τραυματισμού, με αποτέλεσμα να μην έχει προσφέρει, ενώ ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ ήταν ο χειρότερος παίκτης στο ματς του ΟΑΚΑ και γενικότερα δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρξαν στην αρχή της σεζόν με την απόκτηση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως με βάση τα δεδομένα αυτά ο Παναθηναϊκός φαντάζει σίγουρο ότι θα προσπαθήσει να βρει έναν ποιοτικό πόιντ γκαρντ για τα play off και τους τελικούς της Basket League, ενώ ψάχνεται για ακόμη μια προσθήκη, χωρίς όμως προς το παρόν να υπάρχει κάποιο όνομα ή κάποια επίσημη κρούση σε ομάδα ή παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ