Φλιώνης: «Υποχρεωμένοι να καταθέσουμε και την ψυχή μας στο παρκέ»

Φλιώνης: «Υποχρεωμένοι να καταθέσουμε και την ψυχή μας στο παρκέ»

Το blog του Δημήτρη Φλιώνη στον ΕΣΑΚΕ ενόψει του Προμηθέας-ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Φλιώνης μίλησε ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της ΑΕΚ με τον Προμηθέα, την Κυριακή (17/4, 20:00) για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, ενώ στάθηκε στις δύσκολες καταστάσεις που πλήττουν την κοινωνία.

Αναλυτικά, το blog του Δημήτρη Φλιώνη στον ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας,

Έχουμε ακόμη μία δύσκολη δοκιμασία μπροστά μας στην Πάτρα, με αντίπαλο τον Προμηθέα.
Είμαστε πάντα μία ομάδα με ιδιαιτερότητες. Έχουμε προσαρμοστεί, ωστόσο, σ’ αυτή τη συνθήκη στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και έτσι πορευόμαστε.

Είμαστε υποχρεωμένοι για άλλη μία φορά να καταθέσουμε την ψυχή μας στο παρκέ και να διεκδικήσουμε όσοι παίκτες είμαστε διαθέσιμοι το καλύτερο δυνατό. Εννοείται, δίνοντας πάντα βάση στο πλάνο του προπονητή μας.

Νομίζω, ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση πνευματικά. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά στην κανονική περίοδο. Οι αγώνες που απέμειναν είναι ελάχιστοι πια. Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες.

Κατά τα λοιπά, εξακολουθούμε να βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις ως κοινωνία. Το μπάσκετ εξακολουθεί να μην είναι για πολύ κόσμο το μείζον στη ζωή τους. Και σε κάθε περίπτωση, πρέπει ν’ αντιμετωπίζεται ως ένα παιχνίδι.

Αυτό δεν σημαίνει από τη στιγμή, που φοράμε τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας, όπως είναι η ΑΕΚ, ότι δεν πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Πάντα αυτό κάνουμε. Προσπαθούμε για το καλύτερο, για να ικανοποιήσουμε τους οπαδούς μας, να ξεχνάνε άλλα προβλήματα, να διασκεδάζουν, και να χαίρονται με τις χαρές μας.

Μιας και ο λόγος τους θέλουμε κοντά μας και στο επόμενο ματς και στο μεθεπόμενο με Ηρακλή στο γήπεδό μας, στα Άνω Λιόσια. Όλοι γνωρίζουν, ότι η δυναμική τους μας δίνει »εν πολλοίς» την ώθηση για να καλύπτουμε τις αδυναμίες μας, που κυρίως έχουν να κάνουν με τις απώλειες παικτών, εξαιτίας των πρωτοφανών συγκυριών, που μας πλήττουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ