Τζόρτζεβιτς: «Μετάνιωσα που δεν έπαιξα στον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς»

Τζόρτζεβιτς: «Μετάνιωσα που δεν έπαιξα στον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς»

Μετανιωμένος που δεν αποδέχτηκε να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ευχαριστημένος και «γεμάτος» από την μπασκετική καριέρα του ως παίκτης δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο προπονητής της Φενέρ μίλησε στη «Zurnal» για τα όσα έζησε, ωστόσο μίλησε και για ένα… παράπονο που έχει από τον εαυτό του, καθώς ανέφερε πως μετάνιωσε που δεν αποδέχτηκε την πρόταση να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Μετανιώνω μόνο για κάτι που δεν έκανα. Δεν αποδέχθηκα την πρόταση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να παίξω στον Παναθηναϊκό. Δεν μπορούσα να παίξω τότε, είχα πολλούς τραυματισμούς. Σωματικά και πνευματικά ήμουν στα κάτω μου. Τότε, ήμουν 34 ετών, μόλις είχα ολοκληρώσει τη σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ζοτς μου έκανε πρόταση να πάω στον Παναθηναϊκό. Μιλήσαμε δύο φορές και του είπα ότι δεν μπορούσα. Προσπάθησε να μου εξηγήσει πως θα με χρησιμοποιούσε τότε.

Είπα ένα δυνατό “όχι” γιατί δεν ήθελα να παίξω άλλο μπάσκετ. Πίστευα ότι θα ήμουν πολύ υποκριτής να πάω εκεί και να πάω να παίξω για το πολύ καλό συμβόλαιο που μου έδιναν. Δεν ήμουν ο εαυτός μου εκείνη την εποχή. Δεν ήμουν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς όταν με ήθελε. Εκείνη την περίοδο δεν ήθελα άλλο να παίξω μπάσκετ. Κι όλα αυτά, λόγω των πολλών τραυματισμών που είχα», δήλωσε ο Τζόρτζεβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ