Σεγκούρα: «Έτσι θα νικήσουμε τον Ηρακλή»

Σεγκούρα: «Έτσι θα νικήσουμε τον Ηρακλή»

Ο Κούρο Σεγκούρα μίλησε για το προσεχές παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ηρακλή και για όσα θα πρέπει να κάνει η ομάδα του ώστε να φτάσει στη νίκη.

Μετά τη σημαντική νίκη στην Πάτρα επί του Προμηθέα, η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Ηρακλή (20/4, 17:00) και σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Κούρο Σεγκούρα αναφέρθηκε σε όσα θα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει το ματς.

Όσα είπε ο Σεγκούρα:

«Αύριο, παίζουμε σε μία πολύ δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση, μετά από μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Προμηθέα στην Πάτρα. Πρέπει να διατηρήσουμε το σερί νικών στο «Σπίτι» μας, για να μείνουμε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και να συνεχίσουμε δυνατά. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί σε άμυνα και επίθεση διότι μόνο έτσι θα μπορέσουμε να νικήσουμε την Ηρακλή.

Πρόκειται για μία αξιόλογη ομάδα και από πλευράς μας, πρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες και ν’ αποφύγουμε τα εύκολα λάθη. Ξέρουμε, ότι ο στόχος του αντιπάλου μας είναι η αποφυγή του υποβιβασμού, οπότε θα πρέπει να παλέψει, αλλά κι ο δικός μας στόχος είναι εξίσου σημαντικός, καθώς θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ο αγώνας είναι σαράντα λεπτών και ξέρουμε, ότι για να κερδίσουμε θα πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι στο πλάνο και στα σαράντα λεπτά του αγώνα. Αν μπορούμε ν’ αποκτήσουμε διαφορά από νωρίς, ακόμη καλύτερα, αλλά σκοπός μας είναι να παρουσιαστούμε σοβαροί μέχρι τέλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ