«Βλέπει» Ντέρικ Ουόλτον ο Παναθηναϊκός (vids)

«Βλέπει» Ντέρικ Ουόλτον ο Παναθηναϊκός (vids)

O Ντέρικ Ουόλτον Τζούνιορ φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο οποίος ψάχνεται για ενίσχυση μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Μετά τις ανακατατάξεις σε διοίκηση και τεχνικό επιτελείο ο Παναθηναϊκός έχει βάλει μπρος για ενίσχυση ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος. Οι άνθρωποι των «πράσινων» έχουν στρέψει την προσοχή τους στη θέση του πλέι μέικερ και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται φαίνεται πως είναι και αυτή του Ντέρικ Ουόλτον Τζούνιορ.

Πρόκειται για 27χρονο Αμερικανό γκαρντ (1.83μ.) ο οποίος έχει εμπειρία από την EuroLeague καθώς στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες της Ζάλγκιρις Κάουνας, της Άλμπα Βερολίνου και της Βιλερμπάν ενώ φέτος βρέθηκε στην θυγατρική ομάδα των Νιτρόιτ Πίστονς στο ΝΒΑ. Παράλληλα, κατέγραψε και τρεις συμμετοχές στο ΝΒΑ έχοντας κατά μέσο όρο 6,3 πόντους, 7 ασίστ και 3,3 ριμπάουντ. Συνολικά στην καριέρα του στο ΝΒΑ (σε Κλίπερς, Χιτ, Πίστονς) μέτρησε 45 παιχνίδια με 2,2 πόντους και 1,4 ασίστ ανά 11.4 λεπτά συμμετοχής.

Στην EuroLeague έχει αγωνιστεί σε 25 παιχνίδια (17 με την Ζάλγκιρις τη σεζόν 2018-19 και άλλα 8 με την Βιλερμπάν τη σεζόν 2020-21) έχοντας αντίστοιχα 5,1 πόντους, 2,4 ασίστ και 1,1 ριμπάουντ. Απέναντι στον Παναθηναϊκό έχει αγωνιστεί τρεις φορές (2 νίκες και 1 ήττα) με 6,3 πόντους και 3,3 ασίστ. Στην G-League έχει 67 συμμετοχές με τους Σιουξ Φολς Σκάιφορς, Άκουα Καλιεντε Κλίπερς και Μότορ Σίτι Κρούιζ μετρώντας 16,1 πόντους, 8,4 ασίστ και 4,9 ριμπάουντ.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφές με την πλευρά του παίκτη και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι άμεσες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ