Καλαϊτζάκης : «Όνειρο μου ο Παναθηναϊκός και το ΝΒΑ»

Καλαϊτζάκης : «Όνειρο μου ο Παναθηναϊκός και το ΝΒΑ»

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης δήλωσε έτοιμος να κυνηγήσει το δεύτερο όνειρο του που είναι να αγωνιστεί στο NBA, με τον νεαρό γκαρντ να τονίζει ότι έχει ήδη πραγματοποιήσει το πρώτο με την παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

O Γιώργος Καλαϊτζάκης, μίλησε για το όνειρό του να παίξει στο ΝΒΑ, αλλά και για τον δίδυμο αδελφό του Παναγιώτη, που παίζει στον Άρη και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είναι πιο θρασύς ο Παναγιώτης, από μικρός ήταν έτσι, ενώ εγώ ήμουν πιο χαμηλών τόνων. Θα μπορούσε να είχε παίξει, αλλά αυτά είναι επιλογές του προπονητή, εμείς είμαστε μικροί για να κρίνουμε.

Στον Παναθηναϊκό υλοποίησα το ένα όνειρό μου, το άλλο είναι να παίξω στο ΝΒΑ όπως θέλει κάθε αθλητής. Είμαι μικρός, είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό που είναι όνειρό μου και το δεύτερο αφορά το ΝΒΑ».

Σχόλιο για το παιχνίδι και το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε έκανε και ο αδερφός του Παναγιώτης:

«Είναι επιλογές του προπονητή αυτές. Στην αρχή ήμασταν ανταγωνιστικοί, στην τρίτη περίοδο μπήκαμε νωθρά, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και η διαφορά έφυγε. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια. Επιλογή του προπονητή που δεν αγωνίστηκα, εγώ συνεχίζω να δουλεύω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ