Αγγέλου : «Έχουμε μικρή μνήμη στο καλό και στο κακό»

Αγγέλου : «Έχουμε μικρή μνήμη στο καλό και στο κακό»

Ο Βαγγέλης Αγγέλου αναφέρθηκε στην ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό και επισήμανε πως οι «κιτρινόμαυροι» είχαν κέρδη από το παιχνίδι παρά το αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε πως μετά την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ κρατάει πράγματα.

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε: «Δεν έχω να πω πολλά για το παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρο που κρίθηκε το παιχνίδι, όπως είναι ξεκάθαρο τι προβλήματα έχουμε εμείς. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πορεία του και καλή επιτυχία στη συνέχεια.

Όσο για μας επειδή έχουμε επιλέξει να μιλάμε λίγο, να πω ότι κρατάμε από το σημερινό παιχνίδι τρία πράγματα. Τις 17 ασίστ, την απογοήτευση όταν κάναμε ένα λάθος και δεν μπορούμε να έχουμε μικρή μνήμη στο καλό και στο κακό και τον αγώνα που κάνει η ομάδα μας σε πολλούς τομείς για να φέρει την ισορροπία, ώστε οι παίκτες να πάρουν αυτοπεποίθηση από το περιβάλλον.

Γιατί ο παίκτης είναι τρία πράγματα: σώμα, ψυχή και περιβάλλον. Αγωνίζεται μια ομάδα ανθρώπων για το περιβάλλον.

Αγωνιζόμαστε εμείς να δώσουμε στοργή στη ψυχή των παικτών ώστε να φτιάξουμε το αγωνιστικό τους πνεύμα και οι προπονητές μας, ο γυμναστής, η επιστημονική μας ομάδα, οι γιατροί αγωνίζονται για να έχουν το σώμα των παικτών όσο το δυνατόν καλύτερο για τις επόμενες υποχρεώσεις».

Ρωτήθηκε πόσο καιρό χρειάζεται για να αποκτηθεί αυτή η ισορροπία και απάντησε: «Αγωνιζόμαστε για ένα βασικό στόχο και κοιτάμε μικρές νίκες. Από αυτό το παιχνίδι θα πάρουμε τις μικρές νίκες και θα μάθουμε να αντιμετωπίζουμε τα λάθη, γιατί το μπάσκετ σου δίνει αυτή την ευκαιρία, να γίνεις καλύτερος μέσα από αυτό που δεν σου αρέσει.

Αυτό αγωνιζόμαστε με τους παίκτες να καταφέρουμε. Τον καιρό δεν τον ξέρουμε γιατί δεν έχουμε ή και έχουμε. Είμαστε τυχεροί να μας δώσει ο Παναθηναϊκός ένα μάθημα και προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του, κάνοντας κάποια λάθη, αρκετά λάθη. Θα δούμε πόσο μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Μέρα με τη μέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ