Ηρακλής: Με Παπαδάκη στον «τελικό» με Ιωνικό

Ηρακλής: Με Παπαδάκη στον «τελικό» με Ιωνικό

Ο Κώστας Παπαδάκης είναι στην αποστολή του Ηρακλή για τον κρίσιμο εξ αναβολής αγώνα με τον Ιωνικό.

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της εξ αναβολής, εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League την Τετάρτη (27/4, 19:15).

Ο Κώστας Παπαδάκης πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση και θα είναι στη διάθεση του Κώστα Μέξα για τον πολύ σημαντικό αγώνα κόντρα στον Ιωνικό. Αντίθετα, εκτός μάχης παραμένει ο Τόνι Ρότεν για το παιχνίδι που θα κρίνει πολλά σε ό,τι αφορά στη μάχη για τη σωτηρία.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Σταμάτης, Χένρι, Γκάρετ, Φίλλιος, Χαριτόπουλος, Πετανίδης, Ντολεζάι, Έιμπραμς, Παπαδάκης, Αργυρούλης.

Μιλώντας για την αναμέτρηση με την ομάδα της Νίκαιας, ο προπονητής των «κυανόλευκων» τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι, που όλοι καταλαβαίνουμε τη σημασία του και για τις δυο ομάδες. Πρέπει να είμαστε πολύ έτοιμοι, πνευματικά πρώτα απ’ όλα, για έναν πολύ δυνατό και σκληρό αγώνα, σε μια δύσκολη έδρα και μετά αγωνιστικά, ώστε να μπορέσουμε να περιορίσουμε κάποια πράγματα, τα οποία κάνει ο Ιωνικός πολύ καλά, ειδικά στο κομμάτι του επιθετικού transition και του ένας εναντίον ενός.

Να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε κάποιες αμυντικές αδυναμίες, τις οποίες έχει ο αντίπαλος, για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Νομίζω δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Είναι ένα παιχνίδι κομβικό, που μπορεί να σημάνει πάρα πολλά για την ομάδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ