Αποκαλύψεις Ραζνάτοβιτς για τη μεταγραφή του Σπανούλη στον Ολυμπιακό

Αποκαλύψεις Ραζνάτοβιτς για τη μεταγραφή του Σπανούλη στον Ολυμπιακό

Τι είπε ο γνωστός ατζέντης για τη μετακίνηση του Βασίλη Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010.

Στη μεταγραφή του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010 αναφέρθηκε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Ο γνωστός ατζέντης φιλοξενήθηκε σε podcast και μίλησε για την απόφαση του Kill Bill να φύγει από τον Παναθηναϊκό και να μετακομίσει στο μεγάλο λιμάνι. «Μια μεταγραφή χωρίς προηγούμενο», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Όταν ο Σπανούλης έφυγε από τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό, ήξερα αμέσως ότι αυτό θα ήταν μεγάλο πρόβλημα, ακόμη και για μένα. Ήταν μία μεταγραφή χωρίς προηγούμενο, καθώς δεν είχε γίνει ποτέ. Είχα πολύ καλές σχέσεις με όλους στον Παναθηναϊκό. Επίσης, είχα εξαιρετικές σχέσεις και με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ωστόσο, στήριξα τον παίκτη μου σε εκείνη την περίπτωση. Ο τρόπος μου είναι να λέω την αλήθεια στον παίκτη μου, ακόμη και τα άσχημα, καθώς εάν διαχειριστούν την χειρότερη κατάσταση, τότε όλα θα είναι πιο εύκολα στο μέλλον. Σε αντίθεση με τους Αμερικανούς συναδέλφους μου, που λένε στον παίκτη αυτά που θέλει να ακούσει. Πάντα παλεύω ώστε ο παίκτης να μην κάνει κάποιο λάθος και νομίζω ότι έχω πετύχει αρκετά σ’ αυτό το κομμάτι», ανέφερε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς στο «Podcast Inkubator», ερωτηθείς για τη μετακίνηση του Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010.

Αναφορικά με τις προμήθειές του ο Ραζνάτοβιτς αποκάλυψε: «Υπάρχει μία διαφοροποίηση με τις πληρωμές. Όταν μία ομάδα καλέσει κάποιον παίκτη και θέλει να τον υπογράψει, τότε τον εκπροσωπώ και παίρνω προμήθεια 3% από το συμβόλαιό του. Εάν ο παίκτης δεν έχει ομάδα και κανείς δεν τον έχει καλέσει, τότε του βρίσκω συμβόλαιο και παίρνω το 6%. Είναι μία τίμια συμφωνία και δεν είναι κάτι που δεσμεύει τους παίκτες, καθώς όλοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν. Αυτό έχει επιτυχία και τα κάνει πιο απλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ