ΕΣΑΚΕ: Πρόστιμα σε Άρη και Ιωνικό

ΕΣΑΚΕ: Πρόστιμα σε Άρη και Ιωνικό

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε πρόστιμα στις ΚΑΕ Άρης και ΚΑΕ Ιωνικός για όσα έλαβαν χώρα στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Περιστέρι αντίστοιχα.

Με καταβολή προστίμου τιμωρήθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ η ΚΑΕ Άρης και η ΚΑΕ Ιωνικός για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων απέναντι σε ΠΑΟΚ και Περιστέρι αντιστοίχως.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο συνολικού ύψους 4.500 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους, ενώ οι Νικαιώτες πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά διαιτητή.

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003 (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003):
α) χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ για χειρονομίες,
β) χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα και
γ) χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ για επεισόδια (ρίψη αντικειμένων) μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (κερκίδες, αποδυτήρια κλπ.) κατά τη διάρκεια του αγώνα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ), που διεξήχθη στις 20-4-2022.

Επιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δτ. ΙΩΝΙΚΟΣ BASKET ΚΑΕ) χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ, για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά διαιτητή του αγώνα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΙ (δ.τ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ), που διεξήχθη στις 20-4-2022.

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο για το παράπτωμα της ανταλλαγής χειρονομιών, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003 (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003), που διεξήχθη στις 20-4-2022».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ