Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Καββαδάς – Παραμένουν εκτός Νέντοβιτς και Γιόβιτς

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Καββαδάς – Παραμένουν εκτός Νέντοβιτς και Γιόβιτς

Ο Γιώργος Βόβορας είδε τον Βασίλη Καββαδά να συμμετέχει στην προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ την ίδια στιγμή εκτός παρέμειναν οι Νέντοβιτς και Γιόβιτς.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει και της επικείμενης αναμέτρησης κόντρα στον Προμηθεά Πάτρας, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basket League την Κυριακή (1/5, 20:00).

Στη σημερινή (29/1) προπόνηση ο Γιώργος Βόβορας είδε, πέραν του Γιώργου Παπαγιάννη που έχει μπει κανονικά, και τον Βασίλη Καββαδά να βγάζει ολόκληρο το πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει ότι θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεσή του για το παιχνίδι με την ομάδα του Μάκη Γιατρά.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός τους Νεμάνια Νέντοβιτς και Στέφαν Γιόβιτς, που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν, και συνεπώς δεν αναμένεται να τους έχει στην 12αδα για τον αγώνα.

Τέλος, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» βρίσκονται εν αναμονή και της άφιξης του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας, Πέιτον Σίβα, ο οποίος ανακοινώθηκε χθες Πέμπτη (28/4) και αναμένεται να μπει άμεσα σε ρυθμούς προπονήσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ