Σίβα: «Ο Πιτίνο μου μίλησε για την αντιπαλότητα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού»

Σίβα: «Ο Πιτίνο μου μίλησε για την αντιπαλότητα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού»

O Πέιτον Σίβα ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως θέλει το πρωτάθλημα με τους πράσινους, ενώ ανέφερε ότι είχε μιλήσει και με τον Ρικ Πιτίνο.

Ο Πέιτον Σίβα ήρθε σήμερα το πρωί στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της σεζόν, με στόχο να βοηθήσει τους πράσινους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως ήρθε στην Ελλάδα με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος με το τριφύλλι. Ακόμα ο Πέιτον Σίβα στις δηλώσεις το ανέφερε πως είχε μιλήσει και με τον Ρικ Πιτίνο τον πρώην προπονητή των πρασίνων, ο οποίος του μίλησε και την μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σίβα:

Για τον ερχομό του στον Παναθηναϊκό: «Mε κάλεσε ο προπονητής για να έρθω να παίξω, πάντα ήθελα να έρθω και να παίξω εδώ. Δεν γνωρίζω πολλά για την τωρινή ομάδα αλλά την γνωρίζω από την Euroleague. Είναι σημαντικό που ήρθα για να παίξω και θέλω να είμαι ανταγωνιστικός και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα. Το θέλω πολύ».

Για τον στόχο του με το «τριφύλλι»: «Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Ο προπονητής μου είπε τι θέλει από μένα και είναι κάτι που μπορώ να κάνω, να τρέξω την ομάδα και να έχω την επιρροή να παίξουμε τα σωστά συστήματα στο παρκέ».

Για το αν μίλησε με τον Πιτίνο πριν έρθει: «Μίλησα με τον κόουτς Πιτίνο μία μέρα πριν πετάξω. Μου είπε για την αντιπαλότητα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ότι θα αγαπήσω την πόλη και μου είπε να έρθω εδώ και να είμαι ο εαυτός μου».

Για το αν ήταν στο παρελθόν κοντά στο να υπογράψει στον Παναθηναϊκό: «Το ήθελα και ήμουν κοντά, αλλά ο κόουτς Πιτίνο τελικά επέλεξε κάτι άλλο στην καριέρα του, δεν είχα την ευκαιρία να είμαστε μαζί στην ομάδα, αλλά όπως είπα είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θέλω το πρωτάθλημα».

Για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ: «Όταν έπαιξα στο ΟΑΚΑ δεν είχε κόσμο λόγω του κορωνοϊού, αλλά έχω δει παιχνίδια και τους έχω παρακολουθήσει και ξέρω πως είναι η ατμόσφαιρα».

Για το αν έχει μιλήσει με κάποιον για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν έχω μιλήσει με κάποιον, προσπάθησα μόνος μου να μάθω κάποια πράγματα και να μελετήσω το πρωτάθλημα, είδα και παιχνίδια του Παναθηναϊκού και προσπάθησα να καταλάβω τον τρόπο παιχνιδιού του. Θα προσπαθήσω να δώσω στο παρκέ το καλύτερο δυνατό».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ