Basket League: MVP της 24ης αγωνιστικής ο Χένρι

Basket League: MVP της 24ης αγωνιστικής ο Χένρι

Ο Μάικ Χένρι ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της 24ης αγωνιστικής της Basket League, καθώς πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην εντός έδρας νίκη του Ηρακλή επί του Λαυρίου.

Ο Μάικ Χένρι αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της 24ης αγωνιστικής στην Basket League!

Ο γκαρντ του Ηρακλή βοήθησε σημαντικά τον «Γηραιό» να επικρατήσει εντός έδρας του Λαυρίου με 83-67, καθώς είχε απολογισμό 31 πόντους (7/12 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 11/12 βολές), 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 7 κερδισμένα φάουλ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη στα 31 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα που αγωνίστηκε.

Με αυτή την εμφάνισή του ο 29χρονος Αμερικανός συγκέντρωσε 40 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (ranking), επίδοση που είναι η δεύτερη καλύτερη μεταξύ των MVP της τρέχουσας σεζόν μαζί με εκείνη του Τάισον Κάρτερ.

Ο 24χρονος γκαρντ είχε συγκεντρώσει 40 βαθμούς στο ranking για την απόδοσή του στον αγώνα Λαύριο-Ηρακλής, πριν αποχωρήσει από τους «μεταλλωρύχους» με προορισμό τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ο Χένρι είναι ο δεύτερος MVP του Ηρακλή στην τρέχουσα σεζόν μετά τον Τόνι Ντάγκλας, ο οποίος είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης της 5ης αγωνιστικής της Basket League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ