Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Μέικον, μέρος της προπόνησης Παπαπέτρου και Γιόβιτς

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Μέικον, μέρος της προπόνησης Παπαπέτρου και Γιόβιτς

Ο Γιώργος Βόβορας είδε τον Ντάριλ Μέικον να προπονείται κανονικά, ενώ μέρος του προγράμματος έβγαλαν οι Παπαπέτρου και Γιόβιτς.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πάτρας (7/5, 20:00) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Γιώργος Βόβορας είδε τον Ντάριλ Μέικον να προπονείται κανονικά, με τον Αμερικανό γκαρντ να φαίνεται πως ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στον λαγονοψοΐτη και όλα δείχνουν θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού για το ματς με τους Πατρινούς.

Παράλληλα, καλά ήρθαν και από τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Στέφαν Γιόβιτς καθώς αμφότεροι έβγαλαν μέρος του προγράμματος δείχνοντας πως γίνονται καλύτερα μέρα με την ημέρα. Θυμίζουμε πως ο αρχηγός είχε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τον Προμηθέα, ενώ ο Σέρβος δεν είχε ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρεί.

Τέλος, εκτός έμεινε για άλλη μία φορά ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ωστόσο σύμφωνα με όσα είχε πει ο Βόβορας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα, ο έμπειρος γκαρντ αναμένεται να μπει άμεσα σε ρυθμούς προπονήσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ