Καμπερίδης: «Να βγάλουμε αντίδραση, υπάρχει ακόμα ο στόχος των πλέι οφ»

Καμπερίδης: «Να βγάλουμε αντίδραση, υπάρχει ακόμα ο στόχος των πλέι οφ»

Ο Γιώργος Καμπερίδης τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει τη νίκη κόντρα στον Κολοσσό, καθώς είναι ακόμη εφικτός ο στόχος των πλέι οφ.

Ο Γιώργος Καμπερίδης αναφέρθηκε μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ στην ερχόμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό Ρόδου και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να πάρει τη νίκη, καθώς είναι ακόμη εφικτός ο στόχος των πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για όλους μας. Ήταν πολύ άσχημο το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Με πείραξε τόσο πολύ, που δεν ήθελα να βγω από το σπίτι μου. Έχουμε πει αρκετά όλη τη χρονιά, αλλά τώρα πρέπει να αντιδράσουμε. Και πρέπει να το κάνουμε στο παιχνίδι της Ρόδου. Να μην μείνουμε όμως στα λόγια, αλλά να δείξουμε μία αντίδραση μέσα στο γήπεδο. Με πράξεις…

Παρά το γεγονός ότι έχουμε μείνει πίσω και πολύ μακριά από τις πραγματικές μας δυνατότητες, υπάρχει ακόμη ο στόχος των πλέι οφ. Θέλουμε να προλάβουμε έστω και στο τέλος και να είμαστε μέσα. Ξέρουμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε και καλύτερη θέση από την 8η, αλλά για να το κάνουμε αυτό πρέπει πρώτα να κερδίσουμε στη Ρόδο, όπου έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία εξαιρετική ομάδα. Το αποδεικνύει η πορεία της και η 3η θέση του Κολοσσού.

Έχουμε κι ένα ακόμη πολύ σημαντικό κίνητρο στο παιχνίδι αυτό. Τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ από τη Ρόδο και τα άλλα νησιά της περιοχής, που περιμένουν μία φορά όλο το χρόνο να έρθει η στιγμή για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα. Και αυτό πρέπει να είναι ένα πολύ σοβαρό κίνητρο για όλους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ