Μπαρτζώκας: «Καλύτερα από προπονήσεις τα παιχνίδια, τα παιδιά αξίζουν την αποδοχή»

Μπαρτζώκας: «Καλύτερα από προπονήσεις τα παιχνίδια, τα παιδιά αξίζουν την αποδοχή»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την νίκη επί του Απόλλων Πάτρας, στάθηκε στο ελέυθερο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες,ενώ τόνισε πως τέτοια ματς είναι καλύτερα και από προπονήσεις.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την Πάτρα, κόντρα στον Απόλλωνα με 94-68 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Basket League.

O τεχνικός των «ερυθρολεύκων» με την λήξη του αγώνα τόνισε πως αυτά τα παιχνίδια βοηθούν περισσότερο από τις προπονήσεις στην προκειμένη φάση, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο που βρέθηκε στο πλεύρο της ομάδας.

Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είπε: «Ένα παιχνίδι ελεύθερο. Ο Απόλλωνας είναι πολύ καλή επιθετική ομάδα. Είχαμε στόχο να μοιράσουμε το χρόνο σε όλους τους παίκτες. Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε, για το πλεονέκτημα αλλά και να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με νίκες.

Είναι καλύτερα από προπονήσεις το να παίζουμε παιχνίδια. Οι προπονήσεις από την Κυριακή θα είναι πιο σημαντικές. Αυτή την ώρα προέχουν τα παιχνίδια. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, τα παιδιά αξίζουν την αποδοχή γιατί έκαναν σκληρή δουλειά όλο το χρόνο. Μετά από καιρό θα εκπροσωπήσουν το ελληνικό μπάσκετ σε Final 4».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ