Φεύγει από τον Προμηθέα ο Φράνκαμπ – Έρχεται ο Φόστερ

Φεύγει από τον Προμηθέα ο Φράνκαμπ – Έρχεται ο Φόστερ

Ο Κόνερ Φράνκαμπ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Προμηθέα, με τους ανθρώπους των Πατρινών να έχουν ήδη βρει τον αντικαταστάτη του.

Σε μια αλλαγή λίγο πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος αναμένεται να προχωρήσει ο Προμηθέας, καθώς όπως όλα δείχνουν, ο Κόνερ Φράνκαμπ θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο της Πάτρας, έπειτα από περίπου έναν μήνα που βρίσκεται στο ρόστερ του.

Οι άνθρωποι των Πατρινών δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του Αμερικανού, τον οποίο και είχαν αποκτήσει από τις 8 Απριλίου, όταν και έμεινε ελεύθερος από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης μετά τον αποκλεισμό των Ρώσων από τη Euroleague και αναμένεται να τον αντικαταστήσουν.

Πάντως η ομάδα του Μακη Γιατρά δεν άργησε να βρει εκείνον που θα καλύψει το κενό του Φράνκαμπ, με το όνομα που έχει έρθει στο προσκήνιο να μην είναι άγνωστο για το ελληνικό. Ο λόγος για τον Μάρκους Φόστερ που έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός έχει κάνει μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις με τους Rio Grande Valley Viper στην G-League του ΝΒΑ καταγράφοντας 16.4 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ ανά ματς. Ο παίκτης αναμένεται στην Πάτρα το Σάββατο ώστε να συζητηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ